علت سردرد بعد از گریه چیست؟
به گزارش مجله سرگرمی، سیمرغ/ گریه یکی از روش های تخلیه احساسات ناخوشایند است و اگر خوش شانس باشید فقط با قرمزی چشم، تورم و آبریزش بینی روبرو خواهید شد ولی اگر خوش شانس نباشید باید انتظار یک سردرد نبض دار شدید را داشته باشید.

گریه یکی از روش های تخلیه احساسات ناخوشایند است و اگر خوش شانس باشید فقط با قرمزی چشم، تورم و آبریزش بینی روبرو خواهید شد ولی اگر خوش شانس نباشید باید انتظار یک سردرد نبض دار شدید را داشته باشید.
به گفته دکتر لارنس نیومن Lawrence Newman مدیر بخش سردرد موسسه سلامت لانگون زمانی که غمگین هستید بدنتان هورمون کورتیزول یا استرس ترشح می نماید.
هورمون استرس، پیغام رسان های شیمیایی مغز شما که عامل واکنش های فیزیکی مانند فشار به پیشانی یا سرازیر شدن اشک هستند را فعال می نماید.
یکی از این انتقال دهنده های عصبی به خصوص استیل کولین acetylcholine تنظیم نماینده اشک شماست وباعث تحریک غدد اشکی که در گوشه پایینی ابروی شما قرار دارند، می گردد.
هنگامی که اشک آغاز به جریان می نماید، بینی شما متورم شده و به سینوس ها فشار می آورد. عضلات سر و گردن شما هم همزمان منقبض می شوند.
اغلب مردم به دلیل ایجاد تنش اضافه هنگام گریه کردن سردرد تنشی را تجریه می نمایند که باعث ایجاد درد در تمام سر می گردد که حساسیتی به نور نداشته و باعث حالت تهوع نمی گردد.
زمانی که گریه می کنید عضلات پیشانی و گردن و پشت سر منقبض می شوند و کسی که مدت زمانی طولانی گریه ای سخت را تجربه کند تنش در این عضلات را طولانی تر نموده ودر نتیجه احساس درد زیادی خواهد داشت.
گریه طولانی مدت می تواند روی سینوس ها هم تاثیر بگذارد. مجاری اشک شما به سینوس ها منتهی می شوند به همین دلیل گریه کردن با آبریزش بینی همراه است بنابراین افزایش مایع در سینوسها منجر به ایجد فشار و در نتیجه سردرد می گردد.
گریه کردن می تواند میگرن را فعال کند بنابراین اگر میگرن دارید گریه تکرر آن را بیشتر خواهد نمود.
برای بهتر شدن سردرد بعد از گریه چه باید کرد؟
مسما برای بهتر شدن سردرد بعد از گریه نیازی نیست تمام روز را در تختخواب دراز بکشید.
برای آغاز می توانید از یک کیسه آب گرم یا سرد، هر کدام را که ترجیح می دهید بهره ببرید و پشت سر، روی گردن یا روی پیشانی بگذارید. دوش آب گرم یا آب سرد هم می تواند به بهبود سردرد شما یاری کند.
بعد از آن می توانید از ماساژ سرد و گردن یاری بگیرید. یک نقطه فشاری خاص هم بین انگشت شصت و اشاره وجود دارد که با فشار آن می توانید شدت سر درد را کاهش دهید.
و در انتهای از یک مسکن مناسب مثل استامینوفن یا آسپرین بهره ببرید.
منبع: همگردیandishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
bizbing.ir: مجله بیزبینگ: مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار