طرز تهیه کورن فلکس خانگی رژیمی برای صبحانه
به گزارش مجله سرگرمی، کورن فلکس، نوعی غلات صبحانه می باشد که در انواع مختلفی مانند شکلاتی، ساده و میوه ای در بازار موجود است و با شیر به عنوان صبحانه مصرف می شود. در این مطلب با طرز تهیه طرز تهیه کورن فلکس خانگی و رژیمی آشنا خواهید شد.
کورن فلکس چیست؟
کورن فلکس یا برگه ذرت، یکی از صبحانه هایی است که با ذرت درست می شود و در سراسر جهان بسیار رایج است. در ایران با نام شناخته شده و جزو غلات صبحانه محسوب می شود که در همه فروشگاه های مواد غذایی در انواع داخلی و خارجی موجود است.
کورن فلکس برای اولین بار توسط یک آمریکایی به نام جان هاروی کلوگ درست شد. به طور کلی می توان گفت که صنعت غلات صبحانه در قرن 19 به منظور تغییر رژیم غذایی مردم آمریکا شکل گرفت. هرچند صبحانه مهم ترین وعده غذایی محسوب می شود و به خوردن آن بسیار توصیه شده است، ولی امروزه به دلیل مشغله کاری، بسیاری از افراد پیروز به خوردن آن نمی شوند؛ بنابراین فراورینمایندگان غلات صبحانه، کوشش می نمایند محصولاتی مغذی و خوشمزه که سریع آماده و مصرف شوند، فراوری نمایند. غلات صبحانه برای بچه هایی که در برابر خوردن صبحانه مقاومت می نمایند نیز وسوسه انگیز است و از آنجا که معمولا در شیر غوطه ور می شوند، بدون اینکه به دقت جویده شوند، بلعیده شده و می توانند منجر به مسائل گوارشی شوند.
غلات، در صورتی که حاوی سبوس باشند، فیبر موجود در آن ها در افزایش سوخت و ساز بدن و جلوگیری از سرطان، بیماری های قلبی و دیابت موثر است. ضمن آنکه غلات، حاوی ویتامین B6، اسید فولیک، آهن، روی، منگنز و مس می باشند و اگر پروتئین آن ها طی فرایند حفظ شود، اثر مثبتی بر رژیم غذایی خواهد داشت. ولی غلات صبحانه اکثرا بدون سبوس و قند هستند و در لیست مواد تشکیل دهنده آن ها میزان کمی ویتامین ها و مواد معدنی به چشم می خورد که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد؛ بنابراین متخصصان تغذیه توصیه می نمایند فقط در مواقع ضروری از آن استفاده شود و مصرف مداوم آن اصلا مورد تایید آن ها نمی باشد، مخصوصا در خصوص بچه ها که تحقیقات نشان داده منجر به چاقی و افزایش وزن در آن ها خواهد شد.
این خوراکی جذاب، طبیعی نبوده و در فرایندی کاملا صنعتی دگرگون شده و در قالب های مخصوصی به شکل برگه ذرت در می آید و برای اینکه طعم و مزه بهتری داشته باشد به آن ها قند، نمک و فیبر افزوده می شود. همچنین در فرایند فراوری آن ماده ای به نام آکرلامید، ایجاد می شود که مصرف بیش از اندازه آن برای سلامتی خطرناک است؛ بنابراین اگر صبح دیر از خواب بیدار شدید و مجبور به استفاده از کورن فلکس بودید، نوع بیو آن را انتخاب کنید که مواد افزودنی کمتری دارد.
اما توصیه ما به شما این است که کورن فلکس را در خانه و به صورتی کاملا سالم و رژیمی تهیه نموده و به همراه بچه ها دلبندتان به عنوان یک صبحانه مقوی و مغذی از آن بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه کورن فلکس خانگی رژیمی برای صبحانه
جو پرک | 300 گرم |
عسل | 200 گرم |
برگه زردآلو | 140 گرم |
بادام | 100 گرم |
روغن زیتون | 4 قاشق سوپخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کورن فلکس خانگی رژیمی برای صبحانه
- ابتدا فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- جو پرک را روی سینی فر پخش نموده و هر 5 دقیقه یکبار، آن را هم بزنید تا برشته و تست شود.
- عسل و روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شده و یکدست شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
- جو پرک تست شده، دارچین و بادام را به مخلوط عسل و روغن اضافه نموده و مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
- مخلوط حاصل را روی یک سینی (سینی فر یا هر ظرف دلخواهی) پهن نموده و به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
- پس از این مدت، سینی را از فر خارج نموده و در حالی که داغ است به هم بزنید که یک تکه نشود.
- برگه زردآلو را با آن مخلوط نموده و اجازه دهید تا سرد شود.
- این ترکیب را می توانید با ماست یا شیر به عنوان صبحانه یا میان وعده نوش جان کنید.
- کورن فلکس تهیه شده به این روش را می توانید به مدت 3 هفته در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: بسته به ذائقه خود می توانید از هرگونه و آجیل بهره ببرید.
پیشنهاد می شود برای آشنایی با طرز تهیه یک نوع صبحانه با غلات با عنوان گرانولا کره بادام زمینی به مقاله زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید:گرانولا چیست + طرز تهیه گرانولا کره بادام زمینیگروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.combestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا