طرز تهیه نان موز خوشمزه و دلچسب

به گزارش مجله سرگرمی، نان موز یکی از نان های میوه ای مقوی و دلچسب است. با داشتن موادی مانند تخم مرغ، آرد، شکر، موز و کره می توانید این نان را برای صبحانه درست نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه نان موز خوشمزه و دلچسب

سرویس آشپزی - در رژیم غذایی، نان ارزشمندترین ماده غذایی بوده و تمامی مواد مغذی مورد احتیاج بدن را در بر دارد. در این میان نان های صبحانه میوه ای نیز هواداران زیادی دارند؛ نان موز نیز همانند نان آلبالو و نان سیب یکی از خوشمزه ترین نان هایی است که می توانید درست کنید. ارزش غذایی موز باعث شده تا این میوه خوش مزه در شکل های مختلف مانند پنکیک موز ، مربای موز ، وافل موزی و ... در آشپزی مورد استفاده قرار گیرد. در این مطلب یک دستورالعمل عالی برای تهیه نان موز آورده شده است؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه نان موز

مواد لازم برای تهیه نان موز

کره

یک قالب

موز رسیده

3 عدد

تخم مرغ بزرگ

2 عدد

آرد

2 پیمانه

شکر

1 پیمانه

وانیل

2 قاشق چای خوری

جوش شیرین

یک قاشق چای خوری

نمک

نصف قاشق چای خوری

دارچین

نصف قاشق چای خوری

روش تهیه

  • فر را روی دمای 350 درجه فانهایت (175 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید.

  • قالب لوف یا همان قالب نان تست را با اسپری جداکننده و یا روغن چرب نموده و کنار بگذارید.
  • کره را در یک کاسه بزرگ ریخته و حدود یک دقیقه درون مایکرویو قرار دهید؛ اجازه دهید تا کره ذوب گردد.
  • موزها را به کاسه اضافه نموده و با یک چنگال له کنید.
  • در این مرحله وانیل و تخم مرغ را به کاسه اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید.
  • در ظرف دیگری آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
  • سپس این مواد آردی را به مواد موزی اضافه نموده و کاملا هم بزنید.
  • خمیر آماده شده را درون قالب لوف ریخته و اجازه دهید 45 الی 55 دقیقه به خوبی بپزد.

  • در اواخر پخت یک خلال دندان درون نان فرو کنید؛ اگر مواد به آن نچسبید یعنی نان خوش مزه موزی به طور کامل پخته شده است.

نوش جان ...

به یاد داشته باشید هر چه موزی که در این دستورالعمل استفاده می کنید رسیده تر باشد، طعم بهتری به نان موزتان خواهد داد.

طرز تهیه نان مارمالادی

نگهداری از نان

اگر می خواهید نان دلچسب موزی خود را فریز کنید، در ابتدا آن را روی یک بشقاب یا قفسه سیمی در دمای اتاق قرار دهید تا به خوبی سرد گردد. سپس آن را در کیسه زیپ دار قرار داده و درب آن را به طور کامل ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری گردد. همچنین در زمان استفاده از نان، آن را از فریزر خارج نموده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. این فرآیند تقریبا 24 ساعت زمان خواهد برد.

سخن پایانی

این نان هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می گردد؛ اما پیشنهاد ما به شما نوش جان کردن آن به صورت سرد است، چراکه نان معطر موزی، به صورت سرد طعم دلچسب تری دارد. معمولا این نان به عنوان یک صبحانه مغذی مصرف می گردد؛ اما خوردن آن به عنوان یک عصرانه دلپذیر در کنار یک لیوان چای نیز خالی از لطف نیست.

آیا تا به حال از این دستورالعمل استفاده نموده اید؟ اگر تا به حال پختن نان خوش مزه موزی را تجربه ننموده اید، پیشنهاد می کنیم حتما در اولین فرصت آن را امتحان نموده و عزیزان تان را به نوش جان کردن یک نان دلچسب و مقوی مهمان کنید. اگر سوال و یا نظری در این زمینه دارید، آن را در قسمت ارسال نظرات با ما در میان بگذارید.

برگرفته از: thesaltymarshmallow.com

foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش

منبع: setare.com
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 30097

به "طرز تهیه نان موز خوشمزه و دلچسب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان موز خوشمزه و دلچسب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید