طرز تهیه نان سیمیت؛ نان خوشمزه و محبوب ترکیه ای

به گزارش مجله سرگرمی، سیمیت یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین نان های کشور ترکیه است که هواداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان خوشمزه و محبوب ترکیه ای

نان سیمیت یک نان ترکی خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید و در صبحانه خود بگنجانید. طرز تهیه را در ادامه ببینید.

مواد اولیه برای پخت نان سیمیت

خمیر مایه 15 گرم

نمک 10 گرم

آب ولرم یک و نیم پیمانه

آرد 500 گرم

شیره انگور 1/4 پیمانه

کنجد 10 گرم

نکاتی در رابطه با تهیه نان سیمیت ترکیه

اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید می توانید آن را مستقیما داخل آرد بریزید.

می توانید به جای شیره انگور از شیره خرما بهره ببرید. در صورت تمایل شیره را با اضافه کردن چند قاشق آب رقیق کنید.

توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می گردد.

روش تهیه نان محبوب ترکیه ای

خمیر مایه و نمک را در ظرف ریخته و بعد آب ولرم را اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع بماند تا پف کند. سپس آرد را اضافه کنید، به هم بزنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آورید.

سپس خمیر را به اندازه نارنگی تقسیم کنید و هر گلوله را روی میز به شکل نوار 20 سانتی متری باز کنید. خمیر را دو لا نموده و دور هم بپیچید. آن را به شکل حلقه در آورید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید.

شیره و کنجد را به صورت جداگانه در 2 ظرف کم عمق بریزید. حلقه های خمیر را درون شیره و بعد بلافاصله در کنجد بزنید، تا کنجد کاملا به خمیر حلقه شده بچسبد. آن ها را در سینی فر بگذارید و رویشان را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید. نان ها را در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه بپزید.

ak3fa.ir: مجله عکسفا، عکسها و رویدادهای اخیر دنیا

sanaye-90.ir: صنایع 90 | مجله خبری و تحلیلی صنایع

منبع: گردشبان
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 135862

به "طرز تهیه نان سیمیت؛ نان خوشمزه و محبوب ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان سیمیت؛ نان خوشمزه و محبوب ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید