طرز تهیه نان برنجی
به گزارش مجله سرگرمی، نان برنجی، یکی از شیرینی های ثابت عید نوروز است. شیرینی پرطرفداری که می توانید به سادگی آن را در خانه درست کنید و در کنار شیرینی های نوروزی دیگری که پیش از این آموزش داده ایم، در ظرف پذیرایی بچینید. طرز تهیه نان برنجی را در ادامه خواهید خواند.
مواد لازم
- روغن جامد: 150 گرم
- پودر قند: 50 گرم
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- زعفران: 1 قاشق سوپ خوری
- آرد برنج: 250 گرم
- پودر هل: نصف قاشق چایخوری
- گلاب: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی نخودچی
طرز تهیه نان برنجی
این شیرینی را حتما باید با روغن جامد درست کنید. البته اگر قصد درست کردن نان برنجی کرمانشاهی را داشته باشید، می توانید از روغن جامد حیوانی (روغن کرمانشاهی) بهره ببرید. روغن را از چند ساعت قبل از آماده کردن از یخچال بیرون بگذارید تا راحت تر با مواد ترکیب گردد.
پودر قند را به روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس زرده های تخم مرغ را دانه دانه به آنها اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
هل را در آرد برنج بریزید. سپس آرد را چند بار الک کنید و بعد به مواد اضافه کنید.
گلاب و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و آنقدر خمیر را ورز دهید تا یکدست گردد.
خمیر را برای یک روز در یخچال استراحت دهید و قبل از آماده کردن نان برنجی ها، به مدت یک ساعت خمیر را در دمای اتاق قرار دهید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید، سپس به اندازه گردو از خمیر بردارید، گرد کنید و با فشار انگشت کمی فرم دهید.
فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد از یک ربع گرم شدن، شیرینی ها را برای 15 دقیقه در فر قرار دهید.
در این مطلب طرز تهیه نان برنجی زعفرانی را به شما آموزش دادیم؛ اما این شیرینی را در چند رنگ می توانید درست کنید. برای این کار می توانید خمیر را به سه قسمت تقسیم، یک قسمت را ساده نگهدارید، در قسمت بعدی زعفران بریزید و به قسمت سوم پودر کاکائو اضافه کنید.
منبع: کتاب کالهdorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه