طرز تهیه سالاد جوجه و لوبیای گرم؛ یک سالاد رژیمی و آسان

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران- سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند. اگر به رستوران های عظیم سری بزنید، می بینید در منوی آن ها انواع سالاد ها وجود دارند که گاه از غذا های اصلی گران تر و متنوع تر هستند. سالاد ها اغلب به صورت پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

طرز تهیه سالاد جوجه و لوبیای گرم؛ یک سالاد رژیمی و آسان

به گزارش خبرنگاران، سالاد ها اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند. سالاد ها معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... به آن اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی سالاد بیشتر می گردد و می توان به عنوان غذای اصلی نیز آن ها را میل کرد.

سالاد جوجه و لوبیای گرم یکی از انواع سالادهاست که به دلیل داشتن مواد مغذی، کالری کم و فیبر بالا گزینه مناسبی برای کسانی است که رژیم غذایی دارند و می تواند جایگزین خوبی برای وعده های غذایی پرکالری باشد. همچنین این سالاد با حذف کردن مرغ یک غذای عالی برای گیاه خواران است. با خبرنگاران همراه باشید تا آموزش گام به گام این سالاد خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه سالاد جوجه و لوبیا

کنسر لوبیاچیتی: یک قوطی

فلفل دلمه ای قرمز و زرد و سبز: به میزان دلخواه

ساقه کرفس: دو عدد

جعفری تازه: دو قاشق غذاخوری

لیمو ترش: یک عدد

آب جوش: نصف لیوان

خیارشور خرد شده: یک فنجان

فیله مرغ: سه عدد

پیاز قرمز: یک عدد

روغن زیتون: نصف فنجان

آویشن: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به فلفل دلمه ای

همان طور که می دانید، فلفل دلمه ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرما خوردگی محسوب می گردد و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز برطرف یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه برجستگی هایی وجود دارد. فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیرشان دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود داشته باشد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده که بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از صندلی ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده اند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

نکات مربوط به پیاز

وقتی برای خرید پیاز به بازار های میوه و تره بار می رویم، ممکن است رنگ های مختلفی از پیاز را بینیم. بدون توجه به اینکه هرکدام از این پیاز ها مصارف تعیینی دارند، آن ها را می خریم. درواقع دم دست ترین پیاز را انتخاب می کنیم، غافل از اینکه ممکن است پیاز انتخاب شده برای مصرفی که در نظر داریم، مناسب نباشد. اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز شرح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید نسبت به پیاز زرد طعم ملایم تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را خام خورد و یا در سالاد ها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا های مکزیکی هم بهترین گزینه است.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرند.

نکات مربوط به مرغ

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر تعیین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.

طرز تهیه سالاد جوجه و لوبیای گرم

فلفل دلمه ای ها را خوب بشورید و بعد از خشک شدن آن ها را به صورت مکعبی برش بزنید. خیارشورها، جعفری و ساقه کرفس را ریز خرد کنید. لیمو ترش را با رنده ریز رنده کنید تا علاوه بر آب آن پالپ های لیمو هم در ظرف باقی بماند. سپس همه این مواد را با هم در کاسه بریزید و هم بزنید. در مرحله بعد روغن زیتون را در یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید. مرغ و آویشن را توی ماهی تابه بریزید و پیاز خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.

کمی زمان بدهید تا مرغ طلایی و آب پیاز جمع گردد. هر از گاهی مرغ ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن بپزد. در این مرحله نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و در ماهی تابه را بگذارید تا مرغ ها با شعله کم بپزند. بعد از ده دقیقه ماهی تابه را خاموش کنید و مرغ ها را از آن بیرون بیاورید. سپس با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را به اندازه دلخواه برش بزنید. موادی را که از قبل مخلوط نموده بودید، در ظرف سرو بریزید و برش های مرغ را روی آن بچینید. در صورت تمایل می توانید به کاهوی خرد شده هم به این سالاد اضافه کنید. نوش جان

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: فرارو
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 142454

به "طرز تهیه سالاد جوجه و لوبیای گرم؛ یک سالاد رژیمی و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد جوجه و لوبیای گرم؛ یک سالاد رژیمی و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید