طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و فوری

به گزارش مجله سرگرمی، پاییز و زمستان بهترین زمان برای درست کردن انواع ترشی است. ما ایرانیان ترشی های مختلفی مثل ترشی سیر، ترشی سبزیجات و ترشی گیلاس را به عنوان چاشنی در کنار غذا مصرف می کنیم. تهیه ترشی لبو یک روش بسیار خوب برای نگه­داری این چغندر زمستانی است. این ترشی خوشمزه را می ­توان تا تابستان نگهداری کرد و از این گیاه سرشار از آنتی­ اکسیدان در کنار انواع غذاها لذت برد.

طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و فوری
  • مواد لازم برای تهیه ترشی لبو

لبو یک کیلو گرم

سرکه دو پیمانه

آب لبو دو پیمانه

شکر دو قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

  • طرز تهیه ترشی لبو

مرحله اول

لبو ها را خوب بشویید و در یک قابلمه پر آب قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

مرحله دوم

لبوها را قبل از این که کاملا نرم شوند از روی شعله بردارید (موقع گاز زدن زیر دندان صدا دهند). لبوهای پخته شده را پس از خنک شدن به شکل دلخواه خرد کنید.

مرحله سوم

آب لبو را به همراه نمک، سرکه و شکر بجوشانید.

مرحله چهارم

لبوهای خرد شده را درون ظرف ترشی بریزید و آب لبو جوشیده شده را روی آن بریزید تا سطح لبو را بپوشاند.

در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد ترشی نگردد.

نکات

  • بهتر است در ترشی را با فویل ببندید.
  • این ترشی پس از یک هفته آماده است.
  • می­توانید مقداری چوب دارچین و میخک داخل شیشه ترشی قرار دهید تا ترشی گردد.
  • اگر لبو کم­­رنگ بود می توانید پس از پخت، مقداری رنگ خوراکی به ترشی بزنید.
  • ظرف ترشی را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.

pbmusic.ir: نوای پرنده پارسی | مجله موسیقی و هنری

balio.ir: بالیو | مجله گردشگری و مسافرتی

etre-yas.ir: مجله عطر یاس، محلی برای همفکری استارتاپی

منبع: کتاب کاله
انتشار: 20 مهر 1400 بروزرسانی: 20 مهر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 52129

به "طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی لبو خوشمزه و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید