طرز تهیه آش چغندر
به گزارش مجله سرگرمی، از فواید درمانی چغندر می توان به درمان کم خونی، دفع سنگ کلیه، برطرف یبوست، از بین بردن حساسیت های پوستی از جمله زگیل و برطرف التهابات مثانه اشاره نمود.

آش چغندر و عدس به دلیل داشتن رنگ توجه برانگیز و طعم عالی بسیاری از افراد را به تهیه و پخت این آش مجاب نموده است. بچه ها اغلب به دلیل طعم چغندر شاید تمایلی به مصرف آن نداشته باشند؛ والدین می توانند با استفاده از چغندر در این آش بچه ها را از ارزش و خواص فراوان چغندر بهره مند نمایند. چغندر به صورت پخته شده در انواع آش ها و حتی خورشت ها نیز به مصرف می رسد در ادامه این مطلب با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم
- لبو: 1 کیلو
- رشته آش: 250 گرم
- قره قروت: 200 گرم
- نعناع داغ: به مقدار لازم
- نخود: نصف پیمانه
- لوبیا: نصف پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه آش چغندر
- ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل در آب بگذارید تا خیس شوند.
- لبوها را به خوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و در قابلمه ای بگذارید تا کاملا پخته شوند.
- نخود و لوبیایی را که از قبل در آب گذاشته و خیس نموده اید به همراه عدس نیز در قابلمه ای دیگر با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.
- لبوهایی را که پخته شده اند را به قطعات کوچک خرد نموده و یا رنده کنید.
- لبو و رشته آش را به حبوبات در حال پخت اضافه کنید تا رشته نیز بپزد.
- در آخرین مرحله ادویه ها و قره قروت را به آش اضافه کنید و هم بزنید.
- بعد از پخت کامل آش نعناداغ را به عنوان تزئین آش آماده نموده، آش چغندر را در ظرف مناسب با نعناع تزئین نموده و سپس نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش آش کلم برگ تبریزی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتاcruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها
انتشار: 17 اردیبهشت 1401
بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401
گردآورنده: kurdeblog.ir
شناسه مطلب: 116068
به "طرز تهیه آش چغندر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش چغندر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید