طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)

به گزارش مجله سرگرمی، آش شلغم یکی از مفیدترین و خوشمزه ترین انواع آش ایرانی و درمان سرماخوردگی است. آش شلغم شامل آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج و ... میشود.

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)

بسیاری از ما با شنیدن نام شلغم به یاد مریضی و سرماخوردگی می افتیم و شاید حاضر نباشیم حتی ذره ای شلغم به دهان ببریم اما بهتر است بدانید که این ماده غذایی، سرشار از خواص فوق العاده بوده و دوای بسیاری از بیماری هاست. با شلغم می توان انواع سوپ و آش را تهیه کرد و با چاشنی های مختلف مانند کشک و و ماست و … میل نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه آش شلغم با ماش و آش شلغم با عدس برای سرماخوردگی را به شما آموزش دهیم که هر دو نوع بسیار خوشمزه بوده و خوراک شب های سرد زمستان هستند.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم با ماش:

شلغم نگینی درشت خردشده4 عدد
عدس یا ماش یا هردونصف پیمانه
برنج1 پیمانه
پیاز1 عدد
گوشت چرخ نموده250 گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آب8 لیوان
کشکبه میزان لازم
نعناع داغ و پیازداغبرای تزیین
اسفناج، گشنیز، ترهبه میزان لازم

طرز تهیه آش شلغم با ماش:

  1. برای تهیه آش شلغم با ماش ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط نموده و ورز دهید و کوفته های قلقلی کوچکی درست نموده، آن ها را سرخ کنید.
  2. پیاز، عدس، زردچوبه و کمی نمک را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پخته شوند.
  3. وقتی مواد بالا پخته شدند، برنج را به آن ها اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  4. سبزی خردشده و شلغم را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
  5. آش شلغم را با کمی کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کوفته قلقلی های سرخ شده تزیین کنید.

نوش جان.

مواد لازم برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

شلغم4-5 عدد
پیاز2 عدد
زردچوبه، نمک، فلفلبه میزان لازم
عدس1/4 پبمانه
لپه1/4 پیمانه
برنجنصف پیمانه
سبزی آش3 پیمانه
گوشت چرخ نموده250 گرم
نعناع داغ3-4 ق غذاخوری
آبغوره یا گرد غورهبه میزان لازم

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی:

  1. برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی ابتدا؛ پیازها را خرد نموده و تفت دهید.
  2. وقتی پیازها تغییر رنگ دادند، زردچوبه را به آن ها اضافه نموده و تفت دهید.
  3. 2 پارچ آب روی پیازها بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
  4. عدس و لپه خیسانده را به پیاز اضافه نموده و اجازه دهید خوب پخته شوند.
  5. بعد از حدود یک ساعت، برنج و سبزی آش را به مواد قبلی اضافه کنید و تا پختن و جا افتادن کامل آش شلغم صبر کنید.
  6. نیم ساعت آخر پخت، گوشت چرخ نموده قلقلی، شلغم ریز و نعناداغ را به آش اضافه کنید.
  7. آبغوره، نمک، فلفل سیاه و گرد غوره چاشنی هایی هستند که می توانید طبق ذایقه خود به آش شلغم اضافه کنید.

نوش جان.

گروه آشپزی خبرنگاران

10az10.ir: 10az10: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک

sobhemehriz.ir: صبح مهریز | مجله فروش و راهکارهای بازاریابی مدرن و دیجیتالی

منبع: setare.com
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 148914

به "طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی (آش شلغم با ماش، آش شلغم و اسفناج)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید