طرح مجلس برای تبدیل شرایط پرستاران شرکتی و قراردادی

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران/یزد رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شواری اسلامی از طرح نمایندگان مجلس برای تبدیل شرایط پرستاران شرکتی و قراردادی اطلاع داد.

طرح مجلس برای تبدیل شرایط پرستاران شرکتی و قراردادی

محمدصالح جوکار با تبریک روز پرستار و با اشاره به اینکه پرستاران در سخت ترین شرایط برای حفاظت و حراست از سلامت مردم جان خود را به خطر می اندازند، اظهار کرد: توجه به پرستاران نباید صرفا به تبریک یک روز خلاصه گردد و تمام مسئولان باید در راستای برطرف مسائل این قشر زحمتکش و ایثارگر کوشش نمایند.

وی توضیح داد: با توجه به مسائل متعددی که پرستاران شرکتی و قراردادی با آن روبرو هستند، نمایندگان مجلس طرحی برای تبدیل شرایط این عزیزان به رئیس مجلس شواری اسلامی ارائه کردهاند.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بر اساس این طرح دو فوریتی و به منظور ارج نهادن به مقام پرستاران عزیز و تقدیر از کوشش ها و جانفشانی های بی وقفه آنها به ویژه در مبارزه جدی با ویروس کوید19(کرونا)، درخواست شده که پرستاران شرکتی به قرارادادی و پرستاران قراردادی به پیمانی تبدیل شرایط شوند.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از دفتر نماینده مردم یزد، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی اعلام نمود: در این طرح آمده است که منابع اجرای طرح در بودجه 1400 و با همکاری دولت تامین می گردد.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 125363

به "طرح مجلس برای تبدیل شرایط پرستاران شرکتی و قراردادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرح مجلس برای تبدیل شرایط پرستاران شرکتی و قراردادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید