شهنازی: 17 پله صعود در المپیک جوانان فراتر از انتظار بود، ارزیابی عملکرد فدراسیون ها در جاکارتا در ستاد انجام می گردد

به گزارش مجله سرگرمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک کشورمان، صعود 17 پله ای نسبت به دوره گذشته بازی های المپیک جوانان را بیش از انتظار و پیش بینی توصیف کرد.

شهنازی: 17 پله صعود در المپیک جوانان فراتر از انتظار بود، ارزیابی عملکرد فدراسیون ها در جاکارتا در ستاد انجام می گردد

شاهرخ شهنازی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، در مورد عملکرد کاروان ایران در المپیک جوانان بوینس آیرس و کسب 14 مدال و کسب صندلی هفتم گفت: صعود 17 پله ای نسبت به دوره گذشته در جدول توزیع مدال ها بیش از انتظار و پیش بینی ما بود. ما در دور قبل مقام بیست وچهارم را کسب نموده بودیم و در این دوره هفتم شدیم. آنچه جالب است این است که در بین رشته های سنتی مانند کشتی، وزنه برداری، تکواندو و کاراته که در آسیایی ها مدال آور بوده اند، ژیمناستیک خارج از انتظار ظاهر شد و مدال گرفت.

وی اضافه کرد: مجموعه 14 مدال از نظر کمیت و کیفیت فوق العاده است. اگر به جدول نگاه کنید کشورهایی مانند استرالیا و آمریکا که در ورزش توسعه یافته هستند، پایین تر از ایران ایستادند و مدال طلای کمتری گرفتند. کاروان ما نسبت به سایر کشورها تعداد کمتری ورزشکار داشت، اما هدف گیری فدراسیون ها درست بود و نتایج خوبی به دست آمد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک توضیح داد: برخی از فدراسیون ها و رشته ها باید برای آینده فکر نمایند و در این سطح مدال بیاورند. هر چند کسب مدال در این مسابقات ملاک نیست، اما الان که مقایسه می گردد، این نکته را عرض می کنم تا زمینه ساز المپیک 2020 باشد.

شهنازی در پاسخ به این سؤال که سرمایه گذاری روی این جوانان برای المپیک 2020 و 2024 چقدر اهمیت دارد؟، گفت: این بستگی به سطح ورزش مربوطه و رکورد ورزشکاران در رشته های رکوردی دارد. اگر در وزنه برداری ورزشکار ما در آرژانتین طلا گرفته است، باید ببینیم برای کسب سهمیه و مدال در المپیک چه شرایطی دارد و این بحث تخصصی در خود فدراسیون هاست. باید با آنالیز رکورد و سطح ورزشکاران برنامه ریزی کرد. ورزشکارانی هم که می توانند به کسب سهمیه نزدیک شوند باید برای شان برنامه ریزی کرد.

وی راجع به گزارش نهایی عملکرد فدراسیون ها در بازی های آسیایی گفت: بعد از بازی های آسیایی به آن صورت جلسه ستاد نداشتیم. قائدتاً یک جلسه تشکیل و جمع بندی ارائه خواهد شد. بازی های آسیایی، المپیک جوانان و پاراآسیایی نزدیک هم بودند و حالا بعد از سرانجام این رقابت ها ارزیابی ها در ستاد انجام می گردد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص آخرین وضعیت پرونده انفجار در آموزشگاه ملی المپیک و درگذشت سه کارگر در حادثه هم گفت: پرونده در حال سیر مراحل قانونی است و قاضی پس از آنالیز رأی را صادر می نماید. موضوع دیه است و همه اعضای هیئت اجرایی در کوشش هستند تا برای کاهش آلام خانواده درگذشتگان هر کاری می توانند انجام بدهند. قطعاً بحثی از خارج دیه وجود نخواهد داشت.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 4875

به "شهنازی: 17 پله صعود در المپیک جوانان فراتر از انتظار بود، ارزیابی عملکرد فدراسیون ها در جاکارتا در ستاد انجام می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شهنازی: 17 پله صعود در المپیک جوانان فراتر از انتظار بود، ارزیابی عملکرد فدراسیون ها در جاکارتا در ستاد انجام می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید