خاتمه المپیک جوانان و ستاره هایی که از یاد می روند

به گزارش مجله سرگرمی، با سرانجام المپیک جوانان انتظار می رود مدال آوران همانند دو دوره قبل به دست فراموشی سپرده نشوند تا جایی که دیگر هیچ نان و نشانی از این ستاره های کوچک در ورزش ایران وجود نداشته باشد.

خاتمه المپیک جوانان و ستاره هایی که از یاد می روند

به گزارش خبرنگاران، سومین دوره المپیک جوانان هم به انتها رسید و کاروان ایران به دلیل مدال های به دست آمده و رکورد شکنی که در کسب مدال نسبت به دو دوره گذشته داشته، خوشحال است و سر از پا نمی شناسد. قطعا تا مدت ها هم هیاهوی مدال های کسب شده وجود دارد اما پس از آن شاهد خواهیم بود که این المپیک ، ورزشکارانش و برد و باخت هایی که به دست آمد همه به دست فراموشی سپرده می شوند و هیاهوها به یکباره فروکش می نماید.

در حالی که این بازی ها برای کشورهای دیگر ادامه راه پرورش هر چه بیشتر استعدادهایشان است اما در ایران پس از مدتی دیگر کسی از سراغ مدال آوران و دیگر ورزشکاران نمی گیرد. ما در دو دوره قبل بازی های المپیک جوانان هم مدال آور داشته ایم و در آن سال ها هم مدال های آن ورزشکاران جوان را در بوق و کرنا نموده ایم اما در نهایت چه شد؟ هم مدال ها و هم ورزشکارانش به فراموشی سپرده شده اند و چهار سال بعد که دوباره المپیک جوانان از راه می رسد، سراغ این صندوق کوچک رفته ایم و فقط مدال ها را بدون اینکه به سرنوشت صاحبانش کاری داشته باشیم بیرون کشیده ایم تا زمان مقایسه کردن در مدال آوری دم دستمان باشد.

از این رو شاید کمتر کسی به یاد داشته باشد که در اولین یا دومین دوره المپیک جوانان چه کسانی مدال گرفتند و اصلا سرنوشت قهرمانی آنها چه شد و اکنون در کجای ورزش ایران قرار دارند بنابراین شاید خوب باشد که یادی کنیم از ستاره های کوچکی که مدال گرفتند اما زودتر از آنچه که فکرش را کنیم خاموش شدند. هر چند در میان آنها یکی، دو نمونه هم هستند که موفقیت هایی داشتند آن هم از نوع تاریخی.

در اولین دوره المپیک جوانان که در سال 2010 در کشور سنگاپور برگزار گردید ایران 2طلا و 2نقره و یک برنز گرفت.

طلایی ها:

کاوه رضایی (تکواندو): این ورزشکار در سطح بزرگسالان موفق به کسب مدال آسیایی و دنیای نشد.

علیرضا کاظمی نژاد(وزنه برداری): بعد از قهرمانی در المپیک جوانان، نایب قهرمان نوجوانان و جوانان دنیا شد و سپس از وزنه برداری کنار رفت.

مدال آوران نقره:

محمد سلیمانی (تکواندو): این ورزشکار هم در سطح بزرگسالان نتوانست موفقیت چشم گیری به دست آورد.

مهران شیخی (کشتی آزاد): این کشتی گیر با وجود اینکه سالهای قبل در انتخابی تیم ملی حضور داشت اما در سطح بزرگسالان موفقیت خاصی کسب نکرد.

برنز:

یوسف قاردیان(کشتی فرنگی): این کشتی گیر در سطح بزرگسالان موفق به کسب طلا و نقره آسیا در سال های 2014 و 2015 و برنز بزرگسالان دنیا در سال 2015 شد.

دومین دوره المپیک جوانان در سال 2014 در نانجینگ چین برگزار گردید. ایران در این دوره 3طلا و 3برنز گرفت.

طلایی ها:

کیمیا علیزاده (تکواندو):علیزاده پس از این المپیک به موفقیت های بزرگی در زندگی ورزشی اش دست یافت. او که اولین دختر مدال اور ایران در المپیک جوانان بود، در المپیک بزرگسالان هم تاریخ سازی کرد و نخستین بانویی شد که توانست مدال(برنز) بگیرد.

او همچنین برنز و نقره قهرمانی بزرگسالان دنیا را در سالهای 2015 و 2017 گرفت.

مهدی اسحاقی: این تکواندوکار ایران در سطح بزرگسالان هر چند مدال های طلای بازی های کشورهای اسلامی و داخل سالن آسیا را گرفت اما تاکنون موفق به کسب مدال های قهرمانی آسیایی و دنیای بزرگسالان نشده است.

رامین صفویه(جودو): این ورزشکار همچنان در جودو فعالیت می نماید اما هنوز در سطح بزرگسالان موفقیت چشم گیری در سطح دنیا و آسیا نداشته است.

مدال آوران برنز:

دانیال صالحی مهر(تکواندو):در سطح بزرگسالان افتخار چشم گیری به دست نیاورد.

آرین زرعکانی(دوومیدانی- پرش ارتفاع): فقط در مسابقات داخلی نظیر لیگ دارد.

محمدرضا آقانیا(کشتی فرنگی): این ورزشکار هنوز در کشتی فعالیت دارد اما پس از آن مدال برنزالمپیک جوانان، موفقیتی نداشته است.

نگاهی به سرنوشت مدال آوران این دو المپیک گذشته این را نشان می دهد که در ایران برنامه خاصی برای استعدادهایمان که راه قهرمانی را همچنان ادامه دهند وجود ندارد و در مقابل مشاهده نموده ایم که مدال آوران کشورهای دیگر سال های بعد روی سکوی المپیک بزرگسالان قرار گرفته اند.

اکنون هم که سومین دوره المپیک جوانان تمام شده انتظار می رود کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش درکنار احساس غرور کردن بابت مدال های کسب شده، از فدراسیون های مدال آور برنامه بخواهند برای حفظ استعدادها و پشتوانه های خود باید از فدراسیون ها بخواهند این استعدادها را پرورش دهند برای مدال آوری در سطح بزرگسالان نه اینکه به امان خدا رها شوند.

حالا که ما در هر دوره فقط پز مدال ها را می دهیم پس بهتر است از این صاحبان آنها هم حمایت گردد باید تعیین گردد چرا مدال آوران دوره های قبل نتوانستند موفقیت خود را در سطح جوانان و بزرگسالان تداوم ببخشند تا با شناسایی مسائل و موانعی که وجود داشت، نگذاریم مدال آوران جدید هم به سرنوشت آنها دچار شوند. در واقع این کمتر کاری است که انتظار می رود مسئولان ورزش ایران برای این ستاره های کوچک انجام دهند.

سومین دوره المپیک جوانان در آرژانتی برگزار گردید که ایران 7طلا، 3نقره و 4برنز گرفت.

مدال آوران طلا

-1علیرضا یوسفی (وزنه برداری(

-2امیر رضا ده بزرگی (کشتی فرنگی(

-3محمد نصرتی (کشتی فرنگی(

-4نوید محمدی (کاراته(

-5علی اشکوریان (تکواندو(

-6محمد علی خسروی (تکواندو(

-7یلدا ولی نژاد (تکواندو(

مدال آوران نقره:

-1کیمیا همتی (تکواندو(

-2محمد کریمی(کشتی آزاد)

-3امیر حسین زارع (کشتی آزاد(

مدال آوران برنز:

-1نگین آلتونی (کاراته(

-2فاطمه خنک دار (کاراته(

-3مبینا حیدری (کاراته)

-4رضا بهلول زاده (ژیمناستیک)

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 5 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 5276

به "خاتمه المپیک جوانان و ستاره هایی که از یاد می روند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خاتمه المپیک جوانان و ستاره هایی که از یاد می روند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید