شرکت سونی برای نمایشگاه فناوری برلین برنامه ای ویژه دارد ، گوشی های جدید در راهند

به گزارش مجله سرگرمی، شرکت سونی در ماه فوریه گوشی اکسپریا1 را معرفی کرد و به نظر می رسد این شرکت به دو گوشی جدید با شماره مدلهای J8210 و J8010 با برای معرفی در نمایشگاه فناوری برلین آماده نموده است.

شرکت سونی برای نمایشگاه فناوری برلین برنامه ای ویژه دارد ، گوشی های جدید در راهند

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، می توان تقریبا مطمئن بود که J8210 ستاره بعدی سونی از زمان رونمایی اکسپریا 1 تا کنون خواهد بود.

پیشفرض اولیه این است که نام گوشی جدید اکسپریا2 خواهد بود.افزون بر این گوشی پیشبینی می گردد شاهد گوشی های اکسپریا 1 پرمیوم و اکسپریا 1 5G نیز باشیم. بر اساس نشت خبرهای پیشین اعلام شده بود که این گوشی دارای سه دوربین جانبی است وای هنوز بسیاری از امکانات گوشی جدید سونی نامعین است.

یکی دیگر از ویژگی های افشا شده دستگاه J8210 این است که این گوشی دارای رزولوشن صفحه 1080 در 1920 پیکسل است که یک استاندارد قابل قبول محسوب می گردد. با این حال اغلب این پیشبینی ها نامعتبرند و معین نیست تا چه حد می توان روی آنها حساب نموده حتی شابعاتی نیز وجود دارند که نشان می دهند سونی قصد داردی یک گوشی منعطف را وارد بازار کند. نام این گوشی تاشو یا منعطف نیز Xperia F است که احتمالا با یک مودم 5G عرضه خواهد شد.

dorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: انتخاب
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 30354

به "شرکت سونی برای نمایشگاه فناوری برلین برنامه ای ویژه دارد ، گوشی های جدید در راهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرکت سونی برای نمایشگاه فناوری برلین برنامه ای ویژه دارد ، گوشی های جدید در راهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید