HiSense U30 اولین گوشی مجهز به پردازنده اسنپدراگن 675 است
به گزارش مجله سرگرمی، یک برندی که احتمالا کمتر از آن شنیده ایم، HiSense نام دارد. حالا این شرکت با یک گوشی جدید به نمایشگاه CES 2019 آمده و آن اولین گوشی خواهد بود که به پردازنده اسنپدراگن 675 مجهز شده است. و این حتی بهترین ویژگی این گوشی نیست!
در بخش پشتی این گوشی برای اولین بار شاهد استفاده از دوربین سامسونگ ISOCELL Bright GM1 هستیم که یک سنسور 48 مگاپیکسلی است. پیش از این گوشی هایی با دوربین 48 مگاپیکسلی نیز معرفی شده بودند اما همه آن ها از سنسور سونی استفاده می کردند. دوربین دوم نیز در بخش پشتی این گوشی قرار گرفته است که 5 مگاپیکسلی خواهد بود و وظیفه سنجش عمق میدان برای عکس های پرتره را خواهد داشت.
جدا از این دو مورد، حتی نمایشگر دستگاه نیز از نوع حفره دار خواهد بود و خبری از بریدگی نمایشگر در این گوشی نیست. یک دوربین 20 مگاپیکسلی سلفی درون حفره ای در نمایشگر دستگاه قرار گرفته است. صحبت از نمایشگر شد و باید بگوییم نمایشگر این گوشی نیز 6.3 اینچی با رزولوشن Full HD+ خواهد بود. نکته جالب دیگر اینجاست که این اولین نمایشگر حفره داری است که توسط شرکت Tianma ساخته شده و دیگر گوشی های معرفی شده با این نوع نمایشگر، از پنل های شرکت BOE استفاده می نمایند.
این گوشی با اندروید پای و رابط کاربری Vision UI 6 عرضه می گردد. HiSense U30 را می توان در دو نسخه با حافظه رم 6 یا 8 گیگابایتی خریداری کرد که هر دو نسخه به 128 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده اند و خبری از پشتیبانی از کارت حافظه جانبی در این گوشی نیست.
HiSense U30 به یک باتری پرظرفیت 4500 میلی آمپری هم مجهز شده که با فناوری Quick Charge 4.0 می توان آن را به سرعت شارژ کرد. به طور خلاصه می توان گفت با گوشی میان رده فوق العاده ای روبرو هستیم. پخش پشتی دستگاه نیز پوشش عجیبی دارد که به نظر می رسد از نوع چرم باشد.
خبری از قیمت این دستگاه منتشر نشده اما این گوشی از ماه مارس سال جاری در کشور های چین، روسیه و بخش هایی از اروپا عرضه خواهد شد. امیدواریم این گوشی هیجان انگیز راه خود را به بازار کشور ما نیز باز کند. شما درباره این محصول چه فکر می کنید؟
منبع: GSMArena
منبع: دیجیکالا مگmastanehtoline.ir: مجله مستانه، وبگاه گفتگو و انجمن بحث و تبادل نظر
kulu.ir: کولو: مجله جاذبه های گردشگری ایران
cicagraphic.ir: مجله گرافیک | همه چیز درباره طراحی بصری و گرافیکی