سینما هنر اجتماعی است
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، فاطمه کرباسی شامگاه پنجشنبه در آئین افتتاحیه یک سالن سینما که توسط بخش خصوصی احداث شده است، اضافه نمود: سینما یکی از ابزارهای مدرن تأثیر گذاری در افکار عمومی مردم دنیا است.
وی اظهار کرد: تاریخ سینمای ایران نشان می دهد در عرصه هنر سینما پیروز عمل نموده ایم و نمونه هایی مثل کیارستمی، اصغر فرهادی، و همچنین رضا میر کریمی که یکی از چهره های شاخص استان زنجان است ، نشانگر این پیروزیت هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: سینمای ایران منبع غنی از دیالوگ هایی است که معانی عمیقی دارند.
کرباسی بابیان اینکه همه ساله بیش از 100 فیلم سینمایی در کشور فراوری می گردد، ابراز کرد: همین فیلم ها هستند که به خاطر نوع نگاه و زاویه دید موردتوجه مخاطبان غربی قرار می گیرند مثل فیلم بچه های آسمان که به تنهایی گویای این مطلب است.
وی توضیح داد: سینما هنر اجتماعی است که در مقابل رویدادها، اتفاقات و پدیده های اجتماعی مسئولیت دارد و در خاطره ها می ماند که بر ارزش های انسانی، اخلاقی، اسلامی و جامعه ایرانی تأکید می نماید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان بابیان اینکه باتدبیر وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی بزرگ ترین جشنواره فیلم در کشور، با عنوان فیلم فجر همزمان با تهران در شهرستان ها نیز اکران می گردد، گفت: سال جاری پنجمین سال است که فیلم های جشنواره همزمان با تهران در شهرستان ها نیز برگزار می گردد.
کرباسی اضافه کرد: سال جاری با آغاز جشنواره فجر در استان، نشاط اجتماعی در استان به خاطر افتتاح این سینما دو چندان شده است.
شهردار زنجان نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم توسعه فضاهای فرهنگی در سطح شهر زنجان گفت: باید در شکل گیری چنین فضاهایی یاری حال فعالان این بخش باشیم که در این راستا شهرداری زنجان همیشه همراه و یاور سرمایه گذارانی بوده است که در حوزه فرهنگی ورود جدی داشته اند.
مسیح الله معصومی با بیان اینکه وجود فضاهای فرهنگی با شکل گیری فرهنگ در جامعه ارتباط مستقیم دارد، گفت: اگر بتوانیم فضاهای فرهنگی بیشتری را در شهر ایجاد کنیم، به همان میزان نیز مردم در شکل گیری فرهنگ نقش تاثیرگزار خود را ایفا خواهند کرد.
منبع: خبرگزاری مهرbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما