سفر به سرزمین سرسبزی و طراوت، آبشاری در دل طبیعت، عکس
به گزارش مجله سرگرمی، ایران جاذبه های گردشگری بسیاری دارد که در این گزارش روستای خوزنکلا را به شما معرفی می کنیم.
خبرنگاران: آبشار خور از آبشار های زیبای استان البرز است که برای اهالی طبیعت دوست تهران و البرز به عنوان یک برنامه یک روزه توصیه می گردد. این آبشار با ارتفاع حدود 50 متر در ارتفاع 2800 متری در نزدیکی روستای خور واقع شده است.
برای رسیدن به این روستا در جاده کرج-چالوس و سه کیلومترقبل از سد امیرکبیر (کرج) وارد خروجی خوزنکلا شوید، در ابتدای راه به یک دوراهی می رسید که باید وارد راه سمت راست شده وبعد از گذشتن از روستا های ارنگه و سیجان با طی مسیری کوهستانی و پر پیچ و خم در حدود 17 کیلومتر به خور می رسید. روستای خور به سبب داشتن پیست اسکی در زمستان نیز رونق دارد.
از روستا تا آبشار کمتر از یک ساعت پیاده روی است؛ مسیری در کنار جوی بتنی آب که شما را از میان درختان و باغ ها به دورنمای آبشار و بعد به زیر آبشار خواهد رساند.
با وجود هوای گرم اواخر خرداد، هوای خنک اطراف آبشار بسیار لذت بخش بود.
بیشتر بخوانید:
منبع: توریسم آنلاینtafreh.ir: طفره | نگاه نقادانه به اخبار و رویدادهای روزانه
manotosport.ir: ورزش من و تو | مجله خبری و ورزشی، اخبار ورزشی
spaceweb.ir: مجله فضای وب | مجله فناوری های کابردی در گردشگری و مسافرتی