رژیم غذایی مناسب برای پسوریازیس

به گزارش مجله سرگرمی، پسوریازیس یک بیماری مزمن سیستم ایمنی بدن است که می تواند به قرمزی و خارش منجر گردد که بیشتر در نواحی مانند آرنج، زانو، سر، دست ها وجود دارند. مبتلایان به این بیماری از نظر اجتماعی ناتوان شده و در برخی موارد خاص ممکن است تهدید جانی محسوب گردد اما گفتنی است که این بیماری مسری نیست. پسوریازیس در هر سنی ممکن است بروز کند اما شکل ابتدایی آن بیشتر در سنین 16-22 دیده می گردد.

رژیم غذایی مناسب برای پسوریازیس

از لحاظ علمی رژیم غذایی خاصی که بتواند به بهبود شرایط این بیماران یاری کند وجود ندارد، اما در صورت داشتن یک رژیم غذایی سالم مسئله ای وجود ندارد که با دنبال کردن مواد غذایی که مصرف می کنید و آنالیز تغییراتی که در وضعیت بیماری تان به وجود می آید از غذا هایی که التهابات را بیشتر می نمایند پرهیز نموده و بیشتر چیز هایی که آن را آرام می نماید را مصرف کنید.

آیا رژیم بدون گلوتن به بهبود عوارض پسوریازیس یاری می نماید؟

بسیاری ازبیماران مبتلا به پسوریازیس می خواهند بدانند که آیا مصرف لبنیات التهابات راافزایش می دهد یا اینکه قطع مصرف گلوتن به بهبود عوارض بیماری یاری می نماید یا نه! گلوتن به پروتئین موجود در غلاتی مثل گندم، جو و چاودار وجود دارد این پروتئین در نان، پاستا، گوشت های فرآوری شده، سس و سایر محصولات هم وجود دارد.

با توجه به تحقیقاتی که توسط کلینیک میو انجام شده است، حساسیت به گلوتن در برخی افرادی که دچار پسوریازیس شدید هستند دیده شده است بنابراین برای برخی از بیماران دنبال کردن یک رژیم بدون گلوتن می تواند به بهبود عوارض بیماری یاری کند.

بنابراین در صورتیکه حس می کنید گلوتن شرایط شما را بدتر می نماید با پزشک خودتان درباره آزمایشاتی برای تشخیص بیماری سلیاک صحبت کنید.

محرک های پسوریازیس چیست؟

از جمله سایر مواد غذایی که ممکن است التهابات بیماران مبتلا به پسوریازیس را تحریک نمایند می توان به الکل، لبنیات، گلوتن، شکر و گوجه فرنگی اشاره نمود.

غذاهای دیگری که کمتر پسوریازیس را تحریک می نمایند شامل تخم مرغ، گوشت، غذا های تند، غذاهای فرآوری شده و نان است.

رژیم غذایی موثر در بهبود عوارض پسوریازیس

رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن، رژیم کربوهیدرات پایین و پروتئین بالا، گیاه خواری و رژیم مدیترانه ای به بیماران در بهبود شرایط و کاهش عوارض پسوریازیس و التهابات و خارش ناشی از آن شده است.

ماهی

تحقیقات نشان داده است که اسید چرب امگا (اسید چرب ضروری که در برخی ماهی ها یافت می گردد) به کاهش التهاب یاری می نماید. همچنین تحقیقات نشان داده است که افرادی که حداقل دوبار در هفته ماهی هایی مثل سالمون، قزل آلا و تن را مصرف می نمایند در برابر بیماری های قلبی و عروقی مصون تر هستند.

مصرف موادی با آنتی اکسیدان بالا

میوه و سبزیجات، خشکبار و غلات کامل منابع غنی آنتی اکسیدان هستند. مصرف این مواد نه تنها می تواند به بهبود وضعیت این بیماری یاری کند بلکه ایمنی بدن در برابربیماری هایی که افراد مبتلا به پسوریازیس بیشتر در معرض خطر ابتلا به آن هستند را کاهش می دهد؛ از جمله آن ها می توان به بیماری های قلبی وانواع سرطان اشاره نمود.

مصرف ویتامین A

ویتامین A که در میوه و سبزیجات وجود دارد به داشتن پوست سالم و بهبود عوارض این بیماری یاری می نماید. کلم، هویج، انبه، گوجه فرنگی و هندوانه منابع مناسبی برای تامین ویتامین A هستند.

foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش

منبع: کتاب کاله
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 19703

به "رژیم غذایی مناسب برای پسوریازیس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رژیم غذایی مناسب برای پسوریازیس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید