روش جدید مقابله با سرطان مقاوم به درمان

به گزارش مجله سرگرمی، اولین گروه دارویی که برای توقف مقاوم شدن سلول های سرطانی به درمان در نظر گرفته شده، ممکن است ظرف دهه آینده در دسترس بیماران قرار گیرد.

روش جدید مقابله با سرطان مقاوم به درمان

به گزارش ایسنا، موسسه تحقیقات سرطان انگلیس اعلام نموده که 75 میلیون پوند برای سرمایه گذاری روی این داروها اختصاص داده است.

پروفسور پل ورکمن در این باره گفته است که مقاوم شدن سلول های سرطانی در مقابل برخی از داروها بزرگترین چالش در درمان این بیماری است. به گفته پرفسور ورکمن داروی تازه می تواند سرطان را در بلندمدت به یک بیماری قابل کنترل و در اغلب موارد قابل معالجه تبدیل کند.

متخصصان می گویند که درمان های موجود مثل شیمی درمانی برخی از اوقات به نتیجه نمی رسد به دلیل این که کشنده ترین سلول های سرطانی خودشان را با داروها تطبیق می دهند و زنده می مانند که این باعث می گردد بیماری عود کند.

پروفسور ورکمن می گوید توانایی سلول سرطانی به تطبیق دادن خود با دارو و در نتیجه مقاوم شدن در برابر درمان باعث مرگ بسیاری از بیماران بر اثر سرطان شده و بزرگترین چالش در غلبه بر این بیماری است.

وی گفته است: موسسه تحقیقات سرطان انگلیس، به طور کلی نگرش ما در خصوص سرطان را تغییر می دهد به طوری که تمرکز ما عمدتا روی پیش بینی چگونگی رشد مجدد سلول های سرطانی صورت می گیرد تا بتوانیم از مقاومت آنها در مقابل دارو جلوگیری کنیم.

به گزارش بی بی سی، این موسسه گفته که میخواهد 15 میلیون پوند دیگر برای مرکز تازه خود جمع آوری کند. این مرکز که در ساتن در جنوب لندن است روی داروهای جدید تحقیق می نماید و میخواهد 300 متخصص را در زمینه های مختلف برای کار روی این موضوع گرد هم آورد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 آذر 1400 بروزرسانی: 17 آذر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 24062

به "روش جدید مقابله با سرطان مقاوم به درمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش جدید مقابله با سرطان مقاوم به درمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید