روش تمیز کردن مبلمان با جوش شیرین، شامپو فرش و بخارشوی

به گزارش مجله سرگرمی، تمیز کردن مبلمان منزل یکی از مهم ترین کارهایی است که باید به طور مرتب انجام گردد. مبل ها تأثیر زیادی در آراستگی منزل دارند. ذرات گردوغبار، خرده های نان و خوراکی هایی که لابه لای شیارهای مبل جمع شده اند، لکه های نوشیدنی و سایر آلودگی ها سبب می شوند مبل نامرتب و کثیف به نظر برسد. بسته به اینکه مبلمانتان چقدر کثیف شده باشد شما باید هر چند ماه یکبار اینکار را انجام دهید. اگر مایل هستید که با نکاتی مهم در خصوص بهترین روش تمیزکردن مبلمان در منزل آشنا شوید با ما همراه باشید.

روش تمیز کردن مبلمان با جوش شیرین، شامپو فرش و بخارشوی

در این مطلب می خوانید:

تمیز کردن مبلمان با جوش شیرین

تمیز کردن مبلمان با شامپو فرش

تمیز کردن مبل با بخارشو

برچسب های روی مبل چه می گویند؟

تمیز کردن مبلمان با جوش شیرین

تاثیر فراوان این ماده در لکه بری مبل، فرش و حتی لباس بر اعتبار و مزیت این ماده افزوده است. تمیز کردن مبل با جوش شیرین، شستن مبل با جوش شیرین، بهترین استفاده ای است، که از این ماده غذایی در لکه بری مبلمان می توانید بهره بری کنید. از بین بردن لکه مبل با جوش شیرین از متداول ترین موارد استفاده از جوش شیرین در لکه بری مبل است.

تمیز کردن مبل با جوش شیرین اصولا با یک ماده تمیز کننده دیگر صورت می گیرد؛ از ترکیب جوش شیرین با ماده هایی مثل سرکه و یا مایع ظرف شویی می توان برای تمیزی مبل با جوش شیرین استفاده کرد.

اگر به دنبال یک راه راحت برای تمیز کردن مبلمان خود هستید و یا لکه موجود بر روی مبل خیلی سطحی و شبیه به گرد وغبار است؛ مقداری جوش شیرین را روی آن ریخته و بعد از گذشت یک ساعت با جاروبرقی سطح مبل را جارو کنید. خواهید دید آثاری از لکه ها روی مبل شما دیده نمی شود. از بین بردن لکه مبل با جوش شیرین از روش های کاربردی در تمیزی مبل با جوش شیرین است.

تمیز کردن مبلمان با شامپو فرش

حتما می دانید که این شیوه برای تمیز کردن مبل پارچه ای جواب می دهد و مناسب شستن مبل های چوبی یا استیل نیست. برای شستشوی مبل ها به یک لگن عظیم لباسشویی احتیاج دارید. ظرف را تا نیمه از آب پر کنید. دمای آب نه خیلی سرد و نه خیلی داغ باشد. آب ولرم برای این کار مناسب است. به برچسب روی شامپو فرش دقت کنید و طبق میزان گفته شده، شامپو را با اندازه مناسب آب مخلوط کنید. از خود درب شامپو هم می توانید برای پیمانه زدن بهره ببرید. حالا با دست آب و شامپو را هم بزنید تا حسابی کف کند. برای شستن مبل پارچه ای همین کف روی آب کفایت می نماید. وقتی کف به اندازه کافی فراوری شد نوبت تمیزکاری مبل های کثیف است.

هرگز شامپو فرش و دیگر مواد شوینده را به طور مستقیم روی مبل ها استفاده نکنید. همواره ضروری است تا از یک پارچه تمیز برای شستشو بهره ببرید و پارچه را به مواد شوینده آغشته کنید. با استفاده از یک پارچه کتانی یا نخی عظیم کف روی آب را بگیرید. با یاری همین کف می توانید همه قسمت های مبلمان را تمیز کنید. قسمت های زیر پشتی هایی که جدا می شوند را از قلم نیاندازید. به آرامی و بدون اینکه پارچه را روی مبل ها بسایید، کار تمیز کردم مبلمان را ادامه دهید. حتما می دانید که قبل از استفاده از شامپو فرش، باید کمی از کف را در قسمت پشت مبلمان امتحان کنید. بعضی از پارچه ها قابلیت شستشو با آب را ندارند و باید خشکشویی شوند.

منظور از آبکشی مبلمان استفاده از شلنگ آب نیست. وقتی همه قسمت های مبل را تمیز کردید نوبت به جمع کردن کف روی مبل است. با استفاده از یک پارچه عظیم و تمیز همه کف های اضافی را تمیز کنید. حالا موقع خالی کردن آب و شامپو فرش است. تشت لباسشویی را با آب تمیز پر کنید و از همین آب برای شستشوی مبل بهره ببرید. پارچه را در آب تشت زده و خوب بچلانید. با همین پارچه نمدار می توانید مبلمان را آبکشی کنید. ضروری است تا بارها پارچه را شسته و دوباره پارچه تمیز را روی مبل ها بکشید. تا زمانی که همه آلودگی ها و شامپو فرش از روی مبل و کاناپه پاک شود، کار را ادامه دهید.

تمیز کردن مبل با بخارشو

ابتدا کوسن ها، پشتی و تشک هایی که امکان جدا شدن دارند را از مبل جدا کنید و کنار بگذارید. جاروبرقی را روشن نموده و تمام گوشه ها و زوایای مبل را تمیز کنید. سعی کنید هیچ خرده آشغال، مو و گرد و غباری روی سطح روکش مبل باقی نماند. زیرا در صورت خیس شدن، تمیز کردن مبل سخت تر می شود.

این نکته را خاطرنشان کنیم که برای تمیز کردن روکش مبل، از سری جاروبرقی مناسب بهره ببرید تا آسیبی به سطح روکش مبل وارد نشود. شستشوی مبلمان مهم ترین بخش نظافت منزل در برای خانه تکانی شب عید به حساب می آید.

گاهی شدت کثیفی بعضی از لکه ها روی مبل بیشتر بوده و احتیاج است که برای تمیز کردنشان، از مواد شوینده مناسب برای شستن مبل بهره ببرید. پس قبل از هر کاری، ابتدا کمی مایع مبل شوی روی پارچه مبل اسپری کنید و زمان دهید تا لکه در مایع حل شود. گاهی هم برای تمیز کردن لکه ها می توانید از سرکه، الکل، جوش شیرین و یا نشاسته ذرت بهره ببرید. این قبیل مواد، پاک کننده های بی ضرر و پرقدرتی هستند.

بعضی از انواع روکش های مبل، دارای پرزهای بلندی هستند که درصورت استفاده طولانی و یا ریختن مواد چسبناک، بهم می چسبند و ظاهر ناخوشایندی به خود می گیرند. برای رفع کردن این مشکل، بهتر است از یک برس نرم بهره ببرید تا تمام پرزهای روکش مبل را از هم باز کنید. فقط مراقب بافت پارچه باشید تا آسیب نبیند.

به دفترچه راهنمای بخارشو توجه کنید. قبل از هر کاری باید آن را مطالعه کنید که آیا می توان با آن مبل هم بشویید؟

بخارشو را برای شستن مبل ها آماده کنید. داخل مخزن بخارشو را به میزان استاندارد از آب و مواد شوینده مخصوص پر کنید. توجه کنید که باید با توجه به راهنمای دفترچه، مخزن را پر کرد. از ریختن مواد شوینده بیش از حد استاندارد داخل بخارشوی خودداری کنید. سری مناسب برای شستن مبل را به بخارشوی وصل کرد و کار را آغاز کنید.

برای شستن مبل بهتر است از کوسن ها و تشک های جدا آغاز کنید. ابتدا کوسن ها را با دقت تمام بشویید و کنار بگذارید. سپس به سراغ تشک هایی که از قبل جدا نموده اید رفته و تمام قسمت ها و گوشه و کنارها را تمیز کنید. دکمه بخار را بزنید و سپس آب و بخار را روی سطح پارچه بپاشید.

به سراغ مبل رفته و بخارشو را روشن کنید. قسمت های پشتی مبل بسیار ضخیم هستند. اگر این قسمت ها خیلی کثیف نشده و احتیاجی به شستن ندارند، بهتر است آنها را نشویید. زیرا این ضخامت موجب دیرتر خشک شدن فوم شده و با گذشت زمان فرسوده می شوند. یادتان باشد، بعد از شستن، آب اضافی را بگیرید.

تمام قسمت های مبل را با دقت و با بخار بشویید و لکه ها را تمیز کنید. اگر روی قسمتی از مبل لکه بیشتری وجود دارد، مدت زمان زیادی روی آن تمرکز نکنید و مقدار زیادی آب و مایع شوینده به خورد مبل ندهید، که خشک شدن آن موقع بر شود. آن قسمت را بشویید و به سراغ قسمت های دیگر بروید. بعد دوباره به سراغ لکه رفته و یک بار دیگر آن را بشویید.

بعد از شستن مبل ها، کوسن و تشک های مبل، باید زمان دهید تا کامل خشک شوند. باد کولر، پنکه و پنجر های باز، گزینه های خوبی برای تسریع در فرایند خشک شدن مبل ها هستند. شاید خشک شدن مبلمان زمان زیادی احتیاج داشته باشد، که بهتر است شکیبا باشید و از نشستن روی مبل ها خودداری کنید.

شستن مبلمان با جنس مخمل سخت تر از بقیه مبلمان های دیگر هستند. اما هرکاری یک راهکار دارد برای شستن مبل مخمل با بخارشوی بهتراست در ابتدا مطمئن شوید که مبل شما رنگ پس نمی دهد، اگر از این کار مطمئن نشوید بعد از شستشو مبل مخمل شما به مبل سرایت خواهد نمود.

گاهی بعد از خشک شدن مبل متوجه لکه هایی می شوید که همچنان سرسختانه باقی مانده اند. برای رهایی از این لکه ها، یک تکه اسفنج برداشته و مقداری ترکیب آب و صابون آماده کنید. اسفنج را داخل محلول فرو نموده تا کامل مواد را به خود بگیرد. آن را خارج کنید و خوب بفشارید تا آب اضافی خارج شود. سپس به آرامی روی لکه بکشید. حرکت دورانی دست، به تمیز شدن لکه یاری می نماید. در نهایت با یک پارچه مرطوب، کف را از روی مبل تمیز کنید.

محلول سرکه و آب و یا الکل هم گزینه های مناسبی هستند. اما اگر این مواد کارساز نبودند، به سراغ شوینده های فرش و مبل بروید.

برچسب های روی مبل چه می گویند؟

برچسب های روی مبل را بخوانید؛ روی تمامی مبل ها برچسبی وجود دارد که دستور العمل مراقبت و شستشوی مبل با شوینده های مجاز و نحوه شستشوروی آن نوشته شده است . به دقت آن را مطالعه نموده و طبق آن عمل کنید. این دستورالعمل ها به صورت حروف اختصاری نوشته شده ، تعدادی از این علایم را آنالیز می کنیم تا هنگام شستشو و نظافت دچار خطا نشوید :

  • W : حرف اختصاری آب به زبان انگلیسی است که معنی آن استفاده از آب خالی یا بخار آب برای نظافت می باشد.
  • WS : نشان دهنده این است که نظافت مبل باید با محلول پایه آب و مواد شیمیایی انجام گیرد.
  • S : وجود این علامت به معنی تمیز کردن مبل به صورت خشک کردن باید صورت بگیرد.
  • O : یعنی مواد به کار رفته در محصول از مواد ارگانیک تشکیل شده و فقط با آب سرد باید شستشو شود.
  • X : این حرف نشان می دهد مبل باید با برس یا جارو برقی نظافت شود و بعد از آن با شامپوی مخصوص تمیز شود.

سخن آخر

مبل ها تأثیر زیادی در آراستگی منزل دارند اما در صورتی که مبل ها کثیف و پر از لکه باشند ، زیبایی منزلتان را از بین می برند . بسیاری از افراد روش تمیزکردن مبل در منزل را نمی دانند و نظافت مبل را یکی از مشکل ترین بخش های نظافت منزل می دانند. شستشوی مبل اصولی دارد که اگر این اصول را رعایت نکنید و تمیز کردن مبل را به طور صحیح انجام دهید، به پارچه مبل آسیب می رسد .بنابراین روش تمیزکردن مبل در منزل را بیاموزید و با این روش اصولی که در این مطلب آورده ایم ، به نظافت مبل های خود بپردازید.

شما همچنین می توانید آموزش تمیز کردن مبل مخمل و تمیز کردن مبل سفید را نیز در انگیزه بخوانید.

ترفندهای شما چیست؟ تجربیات و نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

shop98ia.ir: مجله فروشگاهی: آخرین اخبار و مقالات تجارت الکترونیک

samitm.ir: مجله سامی: وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 108626

به "روش تمیز کردن مبلمان با جوش شیرین، شامپو فرش و بخارشوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تمیز کردن مبلمان با جوش شیرین، شامپو فرش و بخارشوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید