روسیه و آمریکا در جستجوی حیات در سیاره زهره هستند

به گزارش مجله سرگرمی، مسکو - خبرنگاران - روسیه و آمریکا قصد دارند در چارچوب طرحی مشترک با عنوان ونرا-دی به جستجوی علایم حیات در میان ابرهای سیاره زهره بپردازند.

روسیه و آمریکا در جستجوی حیات در سیاره زهره هستند

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، لودمیلا زاسوا مسئول این پروژه مشترک با بیان این مطلب اضافه نمود: ما بر این باوریم که در گذشته نوعی حیات ابتدایی (آب) در سطح زهره بوجود آمده و ممکن است هنوز اثری از آن در ابرهای زهره باقی مانده باشد.

این دانشمند روس ادامه داد: هزینه بالای این پروژه تحقیقاتی و تجربه بالای روس ها در زمان شوروی برای کاوش در سطح زهره باعث شده است که مسکو و واشنگتن تصمیم بگیرند به صورت مشترک این پروژه را اجرا نمایند.

به گفته وی، روس کاسموس نخستین گزینه برای ساخت فضاپیمای مورد احتیاج است که قادر خواهد بود وارد مدار زهره شده و در سطح این سیاره فرود بیاید.

وی ادامه داد: براساس این پروژه قرار است از ایستگاه ناسا نیز در اطراف زهره استفاده گردد که توانایی 60 روز کار در سطح زهره را دارد.

این دانشمند روس با بیان اینکه مقدمات اجرای این پروژه مشترک در حال انجام است، اضافه نمود: بزودی در اطراف مسکو آزمایشگاه ویژه ای برای شبیه سازی ماموریت در سیاره زهره ایجاد می گردد ضمن اینکه ژاپن، ایتالیا و آلمان نیز ممکن است به این پروژه اضافه شوند.

اروپام ** 1346 **

ecods.ir: کد الکترونیک: مجله فناوری و گجت های هوشمند

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: ایرنا
انتشار: 5 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 16726

به "روسیه و آمریکا در جستجوی حیات در سیاره زهره هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روسیه و آمریکا در جستجوی حیات در سیاره زهره هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید