رخشان بنی اعتماد مه گرفتگی را می سازد
به گزارش مجله سرگرمی، سینما دیلی/ هشت سال پس از اکران قصه ها کارگردان تعدادی از مهم ترین آثار اجتماعی سینمای ایران فیلم تازه اش را جلوی دوربین می برد.

رخشان بنی اعتماد کارگردان روسری آبی، زیر پوست شهر، نرگس و.. میخواهد پس از هشت دوری از سینمای داستانی فیلم تازه اش را به تهیه کنندگی جهانگیر کوثری جلوی دوربین ببرد.
این فیلم با نام مه گرفتگی یک فیلم اجتماعی و متفاوت در سینمای ایران است و اغلب بازیگران این فیلم از بازیگران تئاتر خواهند بود و چند نفر از بازیگران سینما در نقش های کوتاه در آن حضور خواهند داشت. فیلمنامه این فیلم به وسیله رخشان بنی اعتماد نوشته شده و پیش بینی می گردد نیمه دوم سال جاری کلید بخورد.
رخشان بنی اعتماد طی این سالها در سینمای مستند فعال بود و آثاری چون همه درختان من، آی آدم ها و.. را جلوی دوربین برد.
منبع: همگردیbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت