دوره آموزشی به دوزی گلابتون دوزی در روستای بحل جاسک برگزار گشت
به گزارش مجله سرگرمی، سرپرست اداره میراث فرهنگی شهرستان جاسک از برگزاری دوره آموزشی به دوزی گلابتون دوزی در روستای بحل این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، مه گنج رییسی با بیان این مطلب افزود: دوره آموزش به دوزی گلابتون دوزی در روستای بحل برای 80 نفر از صنعتگران این رشته برگزار شد.
وی با بیان اینکه این رشته از صنایع دستی یکی از رشته های پر درآمد و پر طرفدار در بین مردم استان است، افزود: این دوره به صورت فشرده در مدت سه روز از 11 الی 13 اردیبهشت در محل مرکز کارآفرینی و اشتغال مصطفی خمینی کمیته امداد این روستا برگزار شد.
رییسی تاکید کرد: این دوره آموزشی به همت اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان و با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار شد.
منبع: میراث آریاdorezamin: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه