دست اندازی دولت بر سود مردم ، اول تورم را کنترل کنید، بعد مالیات بگیرید!
به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، دولت می گوید اگر مردم دلار، طلا، سکه، مسکن و خودرو خریدند و سود کردند باید بخش قابل توجهی از آن سود را به دولت بدهند. برای این که این پول را بگیرد طرح مالیات بر عایدی سرمایه را چند سالی است به مجلس برده، این طرح در کمیسیون مالی تصویب شده و برای تصویب نهایی دو ماه دیگر به صحن علنی مجلس می رود.

براساس جزئیات این طرح اگر فردی ملک، طلا، دلار و خودرویی که می خرد را کمتر از یک سال بفروشند یعنی مصرف نماینده نیست و باید اقتصادیات بدهد. این اقتصادیات بر سودی است که فرد در زمان فروش به دست می آورد.
فردی که خانه می خرد و در کمتر از یک سال می فروشد باید 40 درصد از سودی که در این مدت نموده به عنوان اقتصادیات بر عایدی سرمایه بپردازد. این اقتصادیات برای فروش خودرو، طلا و ارز در سال اول 30 درصد است و در سال های بعد به مراتب کمتر می گردد.
حالا مردم شاکی هستند که دولت خودش علت گرانی و تورم است، چرا از شرایطی که خودش برای مردم ایجاد نموده سود می خواهد؟
خیلی وقت ها ماشین یا طلا رو آدم برای سود دلالی نمیفروشه. بلکه به خاطر احتیاج اقتصادی این کار رو میکنه. مثلا من مجبور شدم ماشین صفر رو بعد سه ماه بفروشم تا بتونم بذارم روی پول خرید خونه. درسته در ظاهر مثلا 50 میلیون از فروش ماشین سود کردم اما این افزایش قیمت شامل اون آپارتمان هم شده. چه کسی این تورم مسکن رو برای من جبران میکنه؟
کدوم سود ؟ در شرایط ثبات بله، ولی در شرایط تورم 40٪ حرف از سود بی معناست.
مشکل اینجاست که دولت میخواد از بی ارزشی پول و سرمایه مردم هم سوء استفاده کنه
کجای جهان ماشین یا هر کالای دیگری بخری با گذشت زمان سود می بره؟ جوابش هیچ کجا است !!! ایران هم استثنا نیست و سودی در کار نیست بلکه کاهش ارزش پول است که مقصر اصلی آن دولت است
دولت در ضرر هم شریک است؟
بازارها به خصوص بازارهای طلا و ارز با نوسانات بسیاری همراه است و همیشه بعضی از سرمایه گذاران در این بازار ضرر می نمایند. وقتی دولت خودش را شریک سود می داند آیا شریک ضرر هم می داند؟
در واقع دولت با سیاست هایی که لحاظ می نماید و با تورم و گرانی ارزش پول را پایین می آورد. در این شرایط مردم برای حفط ارزش پولشان وارد بازارها می شوند در این موقع دولت خودش را شریک سودی می داند که واقعی نیست. اما آیا وقتی مردم ضرر کردند دولت در ضرر هم سهیم می گردد؟
سوال اینجاست که یه نفر سکه میخره و بر حسب اتفاق یا احتیاج میخواد اونو چند مدت بعدش بفروشه و زمان فروش قیمتش بیاد پائین، اونوقت دولت تو ضرر این فرد هم شریک میشه؟
پیشنهاد میکنم اول ضررهای بورس را پرداخت نمایند و بعد سودش را بگیرند
اگر کسی ضرر کرد چی من الان طلا خریدم 150 میلیون میخوام بفروشم سی میلیون کم شده آیا ضرر هم جبران میشه یا فقط دولت در سود خودش رو شریک میدون
هر چی تو ضرر های الان شریک شدن اون موقع هم شریک میشن
جزئیات بیشتر این اقتصادیات را در اینفوگرافیکی که در لینک با فروش طلا، مسکن و خودرو چقدر باید اقتصادیات بدهیم؟ واقع شده است بخوانید.
منبع: تجارت نیوزnamasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها