دزدگیر اماکن یا دوربین مدار بسته و چگونگی کارکرد آن

به گزارش مجله سرگرمی، یکی دیگر از دستگاه های نظارتی بر ساختمان دزدگیر اماکن است که با کارایی ویژه خود نقش قابل توجهی در کاهش میزان جرایم دارد. دزدگیر ها با دریافت پیغام خطر در ساختمان و پردازش آن، بروز یک خطا در سیستم را به شما گزارش می دهند؛ این گزارش می تواند به شکل آژیر با صدای بلند در تمام ساختمان پخش گردد و یا اینکه با ارسال یک پیغامک یا تماس تلفنی از آن آگاه شوید. در این مقاله کوشش می کنیم به معرفی این محصول و البته جزئیات و کارکرد آن بپردازیم تا بتوانید قبل از خرید دزدگیر اماکن اطلاعات دقیق تری از آن در اختیار داشته باشید.

دزدگیر اماکن یا دوربین مدار بسته و چگونگی کارکرد آن

دزدگیر اماکن بخریم یا دوربین مداربسته؟

واقعیت امر این است که اگر تمایل به کنترل بسیار کامل و دقیقی از موقعیت دارید، جواب سوال بالا این است که: هر دو! دوربین ها می توانند تا حدی نقش بازدارنده برای ساختمان شما داشته باشند و برای کنترل فضاهای مشاع بسیار مناسب باشند؛ اما این را هم در نظر بگیرید که ممکن است فردی با پوشاندن چهره خود وارد فضای ساختمان شما شود و حتی وجود دوربین ها هم کارایی لازم را نداشته باشد.

در این صورت به واسطه وجود دزدگیر که صدای آلارم بلندی دارد و با تشخیص حرکت به صدا در می آید، امنیت فضا کاملا تامین شده است. نکته ای که ضروری است حتما به خاطر داشته باشید این است که دزدگیر هم مانند هر ابزار برقی دیگر، امکان خطا و درصد پایینی از آلارمِ اشتباه را دارد. در این صورت ممکن است با دریافت پیغام خطر از سمت تلفن کننده، برای شما نگرانی بالایی ایجاد شود؛ با وجود دوربین مدار بسته در محل و کنترل فضا به وسیله اتصال آن به گوشی تلفن همراه خود، می توانید درست یا خطا بودن آلارم را کنترل کنید.

پس به صورت کلی ما دوربین مدار بسته را به عنوان یک وسیله نظارتی در نظر میگیریم و دزدگیر می تواند به عنوان تجهیزات باز دارنده باشد که مانع سرقت شود.

تامین انرژی دزدگیر در زمان قطع شدن برق چگونه صورت می گیرد؟

تقریبا در تمام دزدگیر ها یک باتری 4.5 یا 7 ولت شبیه به ups قرار گرفته است تا در زمان قطع شدن برق هم عملکرد دزدگیر با اختلال روبرو نشود. باتری 4.5 ولت می تواند حدودا 3-4 روز برق مورد احتیاج دستگاه را تامین کند، اما اگر تمایل به مدت زمان بیشتری دارید، می توانید باتری 7 ولت را هم به کار برید. در هر حال در نظر بگیرید که این میزان به مدت زمان قطع ماندن برق بستگی دارد!

نکته مهم در خصوص برقِ دزدگیرها، چشمی یا سنسور آن ها است؛ این چشمی ها می توانند دارای باتری 9 ولت کتابی باشند یا اینکه مستقیما به برق متصل شوند. باتری ها قابلیت تامین انرژی برای یک بازه زمانی 1-2 ماهه را دارند؛ اگر چشمی شما قابلیت خاموش و روشن شدن را داشته باشد، می توانید در زمانی که در منزل حضور دارید، آن ها را خاموش کنید تا مصرف انرژی نداشته باشند و این مدت زمان را بیشتر کنید. برای باتری ها هم امکان استفاده از آداپتور 9 ولت DC وجود دارد تا قطع شدن باتری باعث ایجاد مسئله ای نشود. به طور کلی بهتر این است که سیم کشی مخصوص دزدگیر را برای آن انجام دهید تا داستان تعویض باتری را نداشته باشید. اگر نصب دزدگیر را در هنگام ساخت ساختمان انجام دهید و یا اینکه ساختمان دارای سقف کاذب باشد، برای سیم کشی با مسئله ای روبرو نخواهید شد؛ اما در غیر این صورت باید سیستم روکار را مورد استفاده قرار دهید.

تفاوت تلفن کننده ثابت و سیم کارتی چیست؟

همان طور که در بالا هم اشاره کردیم، یکی از عملکردهای دزدگیر، اطلاع رسانی به کاربر از وجود یک خطر در ساختمان است. به این شکل که تعدادی شماره تلفن را (معمولا 20 عدد) برای دستگاه تعریف می کنید؛ بعد از تشخیص چشمی از بروز یک خطا در محیط، دستگاه به ترتیب آغاز به دریافت شماره تلفن ها و اعلام این خطر می نماید (این شماره گیری با پاسخ دهی هر کدام از کاربران متوقف می شود). به این ترتیب از بروز خطر مطلع می شوید.

در خصوص تلفن کننده های سیم کارتی اما موضوع کمی متفاوت است. در این حالت می بایستی یک سیم کارت که دارای شارژ کافی باشد، در دستگاه قرار دهید. با استفاده از این سیستم می توانید دستگاه را از راه دور هم خاموش یا روشن کنید. مثلا اگر بعد از خروج از منزل فراموش کردید که دستگاه را فعال کنید، می توانید از راه دور هم آن را روشن کنید؛ یا اگر دستگاه آلارمی برای شما ارسال کرد که متوجه شدید خطا است، می توانید دستگاه را از راه دور خاموش کنید. این ها مزایایی هستند که با خرید تلفن کننده سیم کارتی در اختیار خواهید داشت؛ البته نباید از بالاتر بودنِ قیمت آن نسبت به تلفن کننده ثابت هم عبور کرد و با در نظر دریافت مجموعه ای از خصوصیات، اقدام به خریداری پکیج کامل دزدگیر اماکن کنید.

برای مشاهده محصولات امنیتی و حفاظتی و همچنین مقایسه و خرید به سایت دی سی ای کالا مراجعه فرمایید.

زون 24 ساعته چیست؟

اصطلاحی که در بعضی سیستم های دزدگیر به چشم می خورد زون 24 ساعته است. در حالت کلی خاموش و روشن کردن (یا فعال و غیر فعال کردن) دزدگیر برای مجموعه آن در تمام منزل اتفاق می افتد. اما اگر برای داشتن احساس امنیت بیشتر احتیاج به کنترل دقیق تری از موقعیت دارید، می توانید با تعریف چند زون در محیط این مشکل را حل کنید. به این صورت که مثلا چشمی هایی را که در اتاق خواب یا برای کنترل تراس نصب شده اند، در هنگام خواب خاموش کنید تا با حرکت در اتاق، با آلارمی روبرو نشوید، اما سنسورهایی که در ورودی درِ خانه هستند را فعال کنید. بعد از خروج از اتاق یا در هنگامی که در سالن هستید، سنسورهای تراس را فعال کنید. به این ترتیب در تمام مدت 24 ساعت شبانه روز سنسور فعال در محیط را در اختیار خواهید داشت.

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

منبع: فرارو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 128896

به "دزدگیر اماکن یا دوربین مدار بسته و چگونگی کارکرد آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دزدگیر اماکن یا دوربین مدار بسته و چگونگی کارکرد آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید