درخواست حاجی میرزایی از کمیسیون تلفیق: بودجه پیشنهادی آموزش وپرورش را دستکاری نکنید
به گزارش مجله سرگرمی، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سه روش برای جذب معلمان گفت: سرجمع بقیه ردیف ها را بالا می برند سهم آموزش و پرورش پایین می آید، خواهش ما این است سهم آموزش و پرورش را همانگونه که پیش بینی می گردد در نظر بگیرند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه با رئیس کمیسیون آموزش مجلس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسه درباره نیروی انسانی، اعتبارات آموزش و پرورش، عدالت و کیفیت آموزشی، زیست بوم جدید و شکل گیری آموزش مجازی مصاحبه های مفصلی انجام شد.
وی اضافه کرد: در دو سال اخیر سهم بودجه دولت برای آموزش و پرورش بیشتر از سهمی است که در کمیسیون تلفیق به این وزارتخانه تعلق می گیرد یعنی مقداری از سهمی که دولت تخصیص داده است در کمیسیون تلفیق کاهش می یابد. چون سرجمع بقیه ردیف ها را بالا می برند سهم آموزش و پرورش پایین می آید، خواهش ما این است سهم آموزش و پرورش را همانگونه که پیش بینی می گردد درنظر بگیرند.
وزیر آموزش و پرورش درباره خصوصی سازی آموزش توسط دولت و کم شدن سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت، توضیح داد: این گزاره درست نیست به جهت اینکه سهمی که دولت برای آموزش و پرورش می گذارد در مجلس کاهش پیدا نموده و نه افزایش بنابراین برای اصلاح این فرایند درخواست کردیم و قطعاً یاری خواهند کرد که سهم آموزش و پرورش کاهش نیابد.
دریافت 13 هزار میلیارد تومان علاوه بر بودجه مصوب
حاجی میرزایی ادامه داد: سال جاری دولت درباره آموزش و پرورش حمایت های ویژه ای کرد و بیش از 13 هزار میلیارد تومان بیشتر از رقمی که در بودجه مصوب سالانه آموزش و پرورش پیش بینی شده بود به آموزش و پرورش تعلق گرفت که برای افزایش حقوق فرهنگیان و پرداخت پاداش پایان خدمت بود.
وزیر آموزش و پرورش متذکر شد: سیاست ما تغییری ننموده است بنابراین اولویت نخست، توسعه کیفی مدارس دولتی است، چون بیش از 89 درصد مدارس ما دولتی است و موظفیم خدماتی که ارائه می کنیم با کیفیت باشد بنابراین سیاست این وزارتخانه حمایت قاطع از مدارس دولتی و ارتقای کیفیت آن است. البته در کنار آن مدارس غیردولتی هم کار می نمایند و یاری خوبی به آموزش و پرورش دارند. 11 درصد دانش آموزان ما در مدارس غیردولتی تحصیل می نمایند.
80 هزار معلم غیررسمی باید معین تکلیف شوند
حاجی میرزایی در پاسخ به این پرسش که میزان فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و رجایی به چه میزان باشد دیگر آموزش و پرورش برای به کارگیری نیروی حق التدریس احتیاجی نخواهد داشت؟ گفت: هم اکنون مشکل ما ظرفیت دانشگاه فرهنگیان نیست به جهت اینکه پیرامون آموزش و پرورش حدود 80 هزار نفر از افرادی هستند که مربی پیش دبستانی، خرید خدمت، سرباز معلم و معلم حق التدریس بوده و هم اکنون شاغل هستند بنابراین باید معین تکلیف شوند تا این افراد معین تکلیف نشوند اگر از دانشگاه فرهنگیان همه احتیاج را تکمیل کنیم این افراد بلاتکلیف می مانند.
وی ادامه داد: پیش بینی کردیم تا سال 1404 فرایند احتیاج به نیروی انسانی برحسب استان، منطقه، جنسیت و رشته تحصیلی انجام گردد و متناسب با احتیاج ظرفیت لازم را در دانشگاه های شهید رجایی و فرهنگیان ایجاد خواهیم کرد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون با محاسبات اجرا شده، جهت ورود به آموزش و پرورش از سه طریق است دانشجو معلمان، ماده 28 و تبدیل شرایط افراد و مجموعه این ها تا سال 1404 به تعادل می رسد و نیروی انسانی مورد احتیاج ما را تأمین خواهد نمود.
منبع: خبرگزاری دانشجوpersinablog.ir: پرسینا بلاگ: سیستم مدیریت محتوا پرسینا
koreandream.ir: رویای کره ای: مجله گردشگری و مسافرتی