خوب و بد حذف گوشت از رژیم غذایی
به گزارش مجله سرگرمی، یک رژیم گیاهی یا خام گیاه خواری متعادل با برنامه ریزی دقیق می تواند مواد مغذی کافی برای بدن فراهم آورد، اما به گفته سازمان سلامت همگانی، سخت تر بتوان مقادیری کافی از آهن، ویتامین دی، و ویتامین ب12 از گیاهان دریافت کرد.
به گزارش نظرسنجی رفتار های اجتماعی بریتانیایی حدود یک سوم بریتانیایی ها میزان مصرف گوشت خود را طی سال گذشته کاهش داده اند.
نظرسنجان دریافتند 29 درصد از مردم میزان مصرف گوشت خود را در سال گذشته کاهش داده اند، 9 درصد گفتند می خواهند میزان مصرف گوشت خود را کاهش دهند یا آن را کاملا کنار گذارند و حدود 3 درصد گیاه خوار یا خام گیاه خوار بودند.
تعهد به کنار گذاشتن استیک و همبرگر و جایگزین کردن آن با سبک زندگی گیاه خواری، ممکن است به سبب دلایل اخلاقی یا به دلیل نگرانی های موجود درباره گوشت قرمز و سلامت انسان، به ذهن شما هم رسیده باشد؛ بنابراین واقعا در بدن انسان چه اتفاقی می افتد وقتی خوردن گوشت را متوقف کند؟
1. وزن از دست می دهید
تیمی از محققان در دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشینگتن ایالات متحده اخیرا سعی کردند تعیین کنند اگر فردی از رژیم همه چیزخواری به گیاه خواری روی آورد دقیقا چقدر وزن از دست می دهد.
این تحقیق، که مطالعات قبلی را ارزیابی کرده است و در نشریه آکادمی آو نوتریشن و دایتتیکس منتشر شد، نشان می دهد داوطلبانی که گوشت قرمز را به طور کامل از رژیم خود کنار گذاشتند، به طور میانگین حدود 5 کیلوگرم وزن کم کردند بدون آن که میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنند یا میزان ورزش کردن خود را افزایش دهند.
نیل برنارد، دکتر و نویسنده اصلی تحقیق و استادیار پزشکی در دانشگاه جورج واشینگتن در آن زمان گفت: پیام این تحقیق این است که رژیم گیاهی می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند بدون نیاز به شمردن کالری های مصرفی یا افزایش ورزش.
2. باکتری های روده شما تغییر خواهد کرد
ضرب المثلی است که می گوید: ما آن چه هستیم که می خوریم. و این ضرب المثل درباره سیستم گوارشی شما به اندازه سایر اندام بدن صادق است. تحقیقی در سال 2014 که به مطالعه باکتری های روده در بین افراد همه چیزخوار، گیاه خوار، و خام گیاه خوار پرداخت، دریافت که تفاوت هایی در هر سه هست.
با این حال بزرگ ترین تفاوت میان همه چیزخواران و خام گیاه خواران بود که هیچ ماده غذایی ساخته شده را از محصولات حیوانات مصرف نمی کنند. محققان دانشگاه شهر نیویورک به این نتیجه رسیدند که خام گیاه خواران گونه های بیشتر محافظی از باکتری روده در بدن خود دارند.
بهترین منابع پروتئین برای آقایان
استخوان گیاهخواران بیشتر می شکند
برای نجات زمین کمتر گوشت بخوریم
3. ممکن است با کمبود مواد مغذی روبرو شوید
یک رژیم گیاهی یا خام گیاه خواری متعادل با برنامه ریزی دقیق می تواند مواد مغذی کافی برای بدن فراهم آورد، اما به گفته سازمان سلامت همگانی، سخت تر بتوان مقادیری کافی از آهن، ویتامین دی، و ویتامین ب12 از گیاهان دریافت کرد.
بدن ما نیاز دارد که حبوبات زیادی مانند لوبیا و عدس مصرف کند و همچنین دانه گیاهان، میوه، سبزیجات سبز تیره، دانه غلات و غلات صبحانه سرشار از آهن بخورد تا مقادیری کافی از این مواد دریافت کند. در همین حال ویتامین ب12 می تواند در محصولاتی که با عصاره مخمر ساخته می شوند پیدا شود، محصولاتی نظیر مارمایت، غلات صبحانه تقویت شده و محصولات ساخته شده با سویا.
تخم مرغ، کره های تقویت شده، غلات صبحانه و بعضی از شیر ها می تواند منبع خوبی برای ویتامین دی باشد.
4. احتمال ابتلای شما به سرطان کاهش می یابد
گزارشی از سازمان جهانی بهداشت گوشت فرآوری شده را در دسته محصولات سرطان زا طبقه بندی کرد که یعنی محصولاتی نظیر بیکن و سالامی خود را دسته محصولاتی نظیر فرمالدهید، اشعه گاما و سیگار یافتند. خود گوشت قرمز هم با برچسب احتمالا عامل بروز سرطان روبرو شد.
این متخصصان نتیجه گرفتند خوردن 50 گرم گوشت فرآوری شده، یا دو قطعه بیکن در روز، احتمال ابتلا به سرطان روده را تا 18 درصد افزایش می دهد.
با وجود این، گرچه ممکن است افزایش شدیدی به نظر برسد، اما 18 درصد افزایش احتمال ابتلا به سرطان روده که دانشمندان مرکز جهانی تحقیقات سرطان هشدار داده اند، بر اساس خط پایه آمار بریتانیا است که از هر صد نفر تنها 6 نفر به سرطان روده مبتلا می شوند و در نتیجه حاکی از میزان خطر انفرادی آن برای هر فرد نیست.
در نتیجه، معنای این افزایش 18 درصدی، ابتلای تنها یک نفر بیشتر به سرطان روده در بین آن صد نفر عاشق بیکن است.
سازمان سلامت همگانی می گوید: به طور تعیین، هر چه میزان مصرف گوشت قرمز، علی الخصوص گوشت فرآوری شده، بیشتر باشد، ارتباط هایی با بعضی از انواع سرطان، به طور ویژه سرطان روده، دیده می شود.
5. و همین طور شانس ابتلای خود را به بیماری قلبی کاهش خواهید داد
دانشمندان اخیرا دریافتند گوشت قرمز با امراض قلبی ارتباط دارد. پژوهشی در موسسه تحقیقاتی لرنر در ایالات متحده نشان داد کارنیتین، ماده ای مغذی در گوشت قرمز، باعث واکنش های میکروب روده می شود که به ایجاد بیماری قلبی منجر خواهد شد.
به گزارش کلینیک سلامت کلیولند، دکتر استنلی هازن، نویسنده اصلی تحقیق و نایب رئیس تحقیقات تطبیقی موسسه تحقیقاتی لرنر و دبیر بخش پزشکی قلب پیشگیرانه و توانبخشی گفت: این یافته مهر تایید دیگری بر دریایی از اطلاعات است که ارتباط میان گوشت قرمز، هضم کارنیتین و ایجاد بیماری قلبی را نشان داده اند.
منبع: ایندیپندنت
منبع: فرادیدpowersetshop.ir: وبلاگ پاورست: نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی و کاربردی
taverna.ir: تاورنا: مجله گردشگری و مسافرتی