خوابگاه پسران دانشگاه علوم پزشکی قم با ظرفیت اسکان 400 دانشجو احداث می گردد
به گزارش مجله سرگرمی، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: خوابگاه پسران این دانشگاه قرار است در مجتمع پردیس با چهار هزار متر مربع مساحت و ظرفیت اسکان 400 دانشجو احداث گردد که امیدواریم طی چهار سال آینده این خوابگاه تکمیل گردد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران، عابدین ثقفی پور مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد آغاز عملیات گودبرداری برای احداث خوابگاه پسران این دانشگاه گفت: جذب اعتبارات مورد احتیاج از مجلس شورای اسلامی و دریافت مجوز لازم برای بهره مندی از تسهیلات بانک در راستای احداث این خوابگاه اجرا شده است.
ثقفی پور با بیان اینکه خوابگاه پسران دانشگاه علوم پزشکی قم شرایط مطلوبی ندارد، عنوان نمود: عملیات عمرانی ساخت خوابگاه پسران در مجتمع پردیس با چهار هزار متر مساحت و ظرفیت اسکان 400 دانشجو گودبرداری شده که امیدواریم طی چهار سال آینده این خوابگاه تکمیل گردد.
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: در شرایط کرونایی که نزدیک به 300 دانشجو در خوابگاه های پسران و دختران مستقر بودند، فعالیت های عمرانی و رفاهی خود را متوقف ننموده و همچنان در حال آماده سازی بستر های مورد احتیاج برای افزایش رفاه دانشجویان هستیم.
وی از انجام پروژه نهال کاری در محوطه خوابگاه کوثر و ایجاد سایه بان برای پیست دوچرخه سواری این خوابگاه یاد کرد و گفت: گلخانه ای در خوابگاه کوثر احداث نموده ایم تا بتوانیم احتیاج گل خوابگاه ها را تأمین و به جامانده فراوری گل خود را در اختیار مجتمع پردیس قرار دهیم.
ثقفی پور اظهار داشت: همچنین، سالن جلساتی را در خوابگاه کوثر تجهیز کردیم تا بتوانیم بعد از کرونا از این سالن برای جلسات استفاده کنیم و تجهیزات ایمنی در حوزه برق برای این خوابگاه تأمین شده است.
وی از تأمین تجهیزات کامل صنعتی برای آشپزخانه دانشگاه علوم پزشکی قم یاد کرد و گفت: برای غذای دانشجویی خرید میوه را در دستور کار قرار داده ایم و امیدواریم بعد از کرونا از نظر حجم و کیفیت غذا ها تغییر قابل توجهی داشته باشد.
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: برای احداث سلف مرکزی در نقشه مجتمع پردیس جانمایی انجام و ردیف بودجه مورد احتیاج در نظر گرفته شده که امیدواریم به زودی بتوانیم کار را آغاز کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجوشیوا مارکت: جایی برای کسب آگاهی از اخرین تحولات مارکت های اقتصادی