حضور 300 ورزشکار در جشنواره بازیهای بومی محلی فلات مرکزی کشور

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، غلامرضا جعفری شامگاه جمعه در آیین اختتامیه جشنواره بازی های بومی محلی فلات مرکزی کشور در اردستان گفت: جشنواره بازیهای بومی محلی هر ساله با هدف صیانت از ارزشهای فرهنگی کشور برگزار می شود و امسال اردستان میزبان این جشنواره است.

حضور 300 ورزشکار در جشنواره بازیهای بومی محلی فلات مرکزی کشور

وی با بیان اینکه نخستین جشنواره فرهنگی ورزشی بازی های بومی و محلی فلات مرکزی ایران امسال در اردستان برگزار گشت و میزبانی شایسته ای را از وسی مردم و مسئولان این منطقه شاهد بودیم، ابراز داشت: سعی ما این است تا در سنوات آینده ا از این نوع برنامه ها را به شکل گسترده تری در اردستان برگزار کنیم.

رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کشور ابراز داشت: تعداد 300 ورزشکار از هشت استان کشور در این جشنواره حضور داشته اند و مسابقات به صورت فنی در رشته های دال پلان،هفت سنگ مهارتی و چوب کشی انجام و در پایان با معرفی سه تیم برتر به 31 نفر جوایز ارزنده ای اهداء شد.

وی ابراز داشت: هدف از برگزاری جشنواره این بود که به معرفی بازی های بومی محلی بپردازیم و بر این اساس نگاه ما در برگزاری این جشنواره اصلا رقابتی نبوده است.

tour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.

tour-canada.ir: تور کانادا | برای دیدار از شگفتی های کشور زیبای کانادا و دریافت ویزای مولتی 5 ساله کانادا با ما همراه باشید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 14082

به "حضور 300 ورزشکار در جشنواره بازیهای بومی محلی فلات مرکزی کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حضور 300 ورزشکار در جشنواره بازیهای بومی محلی فلات مرکزی کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید