جریمه سنگین طرفدار نژادپرست بسکتبال ، محروم تا آخر عمر
به گزارش مجله سرگرمی، یک طرفدار تیم بسکتبال یوتا جز به اتهام توهین نژادپرستانه به ستاره اوکلاهماسیتی تاندر برای همواره تا خاتمه عمر از حضور در استادیوم محروم شد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از گاردین، بازی تیم های جز و تاندر روز دوشنبه در جریان فصل عادی لیگ ملی بسکتبال آمریکا در زمین یوتا در سالت لیک سیتی برگزار گردید و ماجرا زمانی رخ داد که طرفدار سفیدپوست یوتا در وقت دوم بازی از راسل وستبروک رنگین پوست خواست مقابل او زانو بزند. وستبروک هم با شنیدن این جمله از کوره دررفت و چند ناسزا نثار مرد و همسرش کرد که همان جا کنار زمین نشسته بودند.
مدیران تیم بسکتبال یوتا خیلی زود دست به کار شدند و با دیدن فیلم های بازی و تبادل نظر با شاهدان عینی، طرفدار خود را برای تمام عمر از حضور در استادیوم و تماشای بازی ها و تمرین ها محروم کردند. اندکی پس از انتشار این خبر، نوبت به مسئولان NBA رسید تا یک جریمه سنگین 25 هزار دلاری برای وستبروک در نظر بگیرند. دلیل آنها بیرون آمدن واژه های ناپسند و تهدیدآمیز خطاب به تماشاگران بود.
گارد 30 ساله و 191 سانتیمتری اوکلاهما پس از بازی مدعی شد او و همبازی هایش بارها از سوی تماشاگران توهین و اهانت شنیده اند و اقرار کرد دیگر نمی خواهد بی احترامی ها را نادیده بگیرد و تحمل کند. وستبروک گفت: باید کاری کنیم. باید آنها که می آیند و هر کاری دوست دارند می نمایند و هر چیزی دل شان خواست می گویند، پیامدهای کارشان را ببینند. به نظرم این شرایط برای بازیکنان منصفانه نیست.
شین کیزل که طرفدار یوتا جز است و حالا دیگر تا آخر عمر نمی تواند بازی های تیم محبوبش را از نزدیک ببیند، در یک تبادل نظری تلویزیونی روایت خود را از ماجرا ارائه کرد. او البته بیشتر تاکیدش را روی بی گناه بودن همسر خود گذاشت و گفت: همسرم چیزی نگفت. حتی از جایش بلند نشد. نمی دانم چرا وستبروک ناگهان خشمگین شد و ما را تهدید کرد. همه باید بدانند که نباید یک زن را تهدید نمایند؛ تمام!
ریموند فلتن، همبازی وستبروک هم در آن لحظه روی جایگاه ذخیره ها نشسته بود و ماجرا را از دید خود روایت کرد که طبعا به روایت دوستش نزدیک تر بود. وستبروک که دو سال پیش ارزشمندترین بازیکن فصل عادی NBA شد، در بازی تاندر و جز 37 دقیقه در زمین حضور داشت و 23 امتیاز، 11 ریباند و هشت پاس گل در برگه آمار به نام خود ثبت کرد. این بازی را اوکلاهما برد.
منبع: همشهری آنلاینpariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.
dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری