تولد 450 هزار کودک سوری در ترکیه
به گزارش مجله سرگرمی، وزیر کشور ترکیه آخرین آمار مرتبط با حضور آوارگان سوری در کشورش را با رسانه ها در میان گذاشت.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از روزنامه حریت٬ سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه دیروز در مراسمی در آفیون کاراحصار٬ آخرین آمار مرتبط با حضور آوارگان سوری در کشورش را با رسانه ها در میان گذاشت.
سویلو بیان کرد: در حال حاضر 3 میلیون و 600 هزار نفر آواره سوری در کشور ما حضور دارند که ما آنان را خواهران و برادران خود می دانیم که رویدادهای روزگار و دست سرنوشت آنان را به عنوان مهمان به کشور ما آورده است. سال گذشته 38 هزار نفر از آوارگان سوری را به کشورشان بازگرداندیم و امسال٬ آمار بازگردانده شده ها تاکنون به 36 هزار نفر رسیده است.
وی در ادامه و در خصوص بچه ها سوری گفت: تاکنون 450 هزار کودک سوری در ترکیه به جهان آمده اند. شاید اگر یاری های کشور ما نبود این بچه ها به جهان نمی آمدند و یا معلول می شدند.
سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه دیروز همچنین در دفتر وزارت خانه خود در آنکارا با فیلیپ گراندی کمیسر عالی سازمان ملل در امور آوارگان دیدار کرد.
سویلو در این دیدار ضمن انتقاد از مواضع اتحادیه اروپا گفت: متاسفانه اتحادیه اروپا فقط به فکر یونان است و در خصوص پیامدهای منفی افزایش آوارگان و مهاجرین در یونان ابراز نگرانی می نماید ولی اصلا به فکر ترکیه نیست. این در حالی است که میزان حضور آوارگانی که در یونان هستند٬ حتی یک دهم آوارگانی نیست که به ترکیه آمده اند.
بعضی از روزنامه های ترکیه در روزهای اخیر با توجه به نزدیک شدن سال تحصیلی در این کشور٬ به موضوع بچه ها سوری پرداخته و اعلام نموده اند که فقط نیمی از بچه ها خانواده های سوری در ترکیه به مدرسه می روند و نیمی دیگر از بچه های که تعداد آنها بالغ بر صدها هزار نفر است٬ اوقات خود را به بطالت می گذرانند و از درس و مدرسه محروم می مانند.
منبع: خبرگزاری تسنیمfacloob.ir: کلوب فارسی | دورهمی خبری و تحلیلی