تهیه نرگسی خوشمزه و ساده

به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه نرگسی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

تهیه نرگسی خوشمزه و ساده

به گزارش، در این مطلب می خواهیم برای شما طرز تهیه نرگسی خوشمزه و ساده را قرار دهیم . این غذای بسیار مفید روش درست کردن بسیار ساده ای دارد که ما در ادامه این مطلب برای شما روش درست کردن آن را بطور کامل شرح داده ایم.

پیازدو عدد

تخم مرغ دو عدد

سیر چهار حبه

اسفناج 500 گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

نرگسی اسفناج از غذا های محلی مناطق شمالی کشور به ویژه مازندران است، این غذا را می توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا حتی ناهار و شام سبک میل کنید. درست کردن این غذا ساده است و زمان زیادی هم از شما نمی گیرد و برای روز هایی که وقت یا حوصله آشپزی ندارید مناسب است.

مرحله اول

بعد از پاک کردن اسفناج ها آن ها را به دقت بشویید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع بپزید.

مرحله دوم

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد پیاز وسیر خرد شده را در آن تفت دهید؛ بعد از آنکه سیر و پیاز سرخ شدند اسفناج ها را اضافه کنید و با هم تفت دهید.

مرحله سوم

نمک و فلفل را اضافه نموده و هم بزنید تا همه مواد طعم دار شوند، در این مرحله تخم مرغ ها را در مواد شکسته و صبر کنید که تخم مرغ خودش را بگیرد. در نوع سنتی آن بهتر است زرده حالت نیم پز یا به اصطلاح عسلی داشته باشد.

1- لازم نیست برای پختن اسفناج ها به آن آب اضافه کنید، چون خودشان آب میندازند و برای پختشان کافی است.

2- اگر می خواهید تخم مرغ کاملا بپزد، می توانید درب ماهیتابه را بگذارید تا کامل سفت گردد یا مواد را هم بزنید تا تخم مرغ بپزد.

منبع: نازشو

pariha.com: پریها: اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

ariyablog.ir: آریا بلاگ: آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

hadiee.ir: مجله هدیه: از مسافرت تا ورزش از همه چیز و همه جا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 92795

به "تهیه نرگسی خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه نرگسی خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید