تمایل چینی ها به فرش و ملیله زنجان
به گزارش مجله سرگرمی، رئیس اتاق بازرگانی زنجان گفت: وبینار مشترک اتاق بازرگانی زنجان، اتاق بازرگانی ایران و چین با موضوع تجارت با چین با حضور علاقه مندان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگاران زنجان؛ علی یگانه فرد با اعلام این خبر که در این وبینار که با حضور تجار و علاقه مندان از استان زنجان و سایر نقاط و با حضور رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین برگزار گردید، با بیان اینکه زنجان در بخش های مختلف دارای ظرفیت های صادراتی است، اظهار کرد: این پتانسیل ها ذیل نقشه راه تجارت خارجی استان زنجان احصا و تعریف شده و برنامه عملیاتی آن در سال 1400 در حال پیگیری است.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان با اشاره به اینکه زمینه های همکاری مشترک بین اتاق بازرگانی زنجان و اتاق ایران و چین احصا و عملیاتی می گردد، توضیح داد:پس از احصای زمینه های همکاری، در نظر داریم تا طی تفاهم نامه ای زمینه های همکاری را عملیاتی نموده و درنتیجه انتفای فعالان مالی استان را در پی داشته باشد.
وی از برنامه راه اندازی میز مشترک تجارت بین زنجان و چین با موضوع اتاق بازرگانی زنجان و اتاق بازرگانی ایران و چین اطلاع داد و اضافه نمود: از این طریق در پی پیگیری زمینه های احصا شده همکاری و توسعه تجارت خارجی و صادرات خواهیم بود.
یگانه فرد با اشاره به اینکه ظرفیت های تجاری و صادراتی استان زنجان و اتاق بازرگانی زنجان خاص است و می توان بر روی آن ها کار کرد، ابراز کرد:امید است تا با عملیاتی شدن برنامه های پیش بینی شده ذیل نقشه راه تجارت خارجی استان به شکلی اصولی در توسعه تجارت استان گام های مؤثری برداشته گردد.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان از ادامه دار بودن جلسات با اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین هم اطلاع داد و گفت: با تکرار جلسات در پی ایجاد زمینه های همکاری مشترک، عملیاتی شدن برنامه ها و بعلاوه پاسخ به سؤالات فعالان مالی در زمینه کار با چین خواهیم بود.
منبع: جام جم آنلاینkashia.ir: کاشیا | مجله گردشگری و مسافرتی
nfliri.ir: مجله نیلوفری | مجله خبری تحلیلی نیلوفری
bushehrherfa.ir: مجله بوشهری ها، وبلاگ بچه محل های بوشهر