تصمیم نو ال جی پس از خاتمه دادن به ساخت تلفن هوشمند
به گزارش مجله سرگرمی، شرکت کره ای ال جی خاطرنشان کرد که از امروز فراوری تلفن های همراه را به سرانجام رسانده و میخواهد در زمینه فراوری لوازم خانگی فعالیت کند.
به گزارش خبرنگار ، به نقل از رسانه های کره جنوبی؛ شرکت ال جی در اوایل آوریل برنامه خود را برای سرانجام دادن به تجارت تلفن اظهار داشت، اما برای انجام قرارداد هایی با شرکت های مخابراتی برای ساخت گوشی های خود برای چند ماه دیگر به ساخت تلفن ادامه داد. این شرکت با انتشار بیانیه ای اظهار داشت که امروز آخرین روزی است که این شرکت گوشی و تبلت هایش را فراوری می نماید. آخرین گوشی های ال جی از خط فراوری خارج شده اند و این شرکت پس از روز دوشنبه دیگر گوشی فراوری نخواهد نمود.
کارخانه ای در ویتنام که ال جی بسیاری از تلفن های هوشمند خود را در آن ساخته به کارخانه فراوری لوازم خانگی تبدیل خواهد شد. پس از سال ها از دست دادن پول در بخش فراوری تلفن همراه و تبلت، ال جی گفت که تا سرانجام ماه ژوئیه تجارت ناموفق تلفن همراه خود را متوقف خواهد نمود، اگرچه ممکن است بعد از آن تاریخ هنوز بعضی از دستگاه ها را بفروشد. بعضی از کارگران خط فراوری تلفن همراه در کارخانه فراوری لوازم خانگی مشغول می شوند و بعضی دیگر از کارگران از اواخر ژوئیه در کارخانه ای متفاوت آغاز به کار خواهند کرد.
شرکت ال جی میخواهد فروش لوازم خانگی خود را در سه ماهه دوم امسال میلادی به 6.3 میلیارد دلار برساند و به بزرگترین سازنده لوازم خانگی در دنیا تبدیل گردد. این شرکت توانست در سه ماهه نخست سال 2021 از رقیب آمریکایی خودش یعنی شرکت ویرپول جلو بزند و ممکن است بتواند در سه ماهه دوم سال هم همین فرایند را طی کند و اگر این اتفاق بیفتد تا سرانجام سال 2021 بزرگترین فراوری نماینده لوازم خانگی خواهد بود.
افرادی که تلفن LG را خریداری می نمایند همچنان تا سه سال به روزرسانی سیستم عامل اندروید را دریافت خواهند کرد. این شرکت بعلاوه از زمان فراوری تا 4 سال بعد تلفن های خود را گارانتی نموده است. گوشی های پریمیوم تا سه سال پشتیبانی نرم افزاری دارند و بعضی میان رده ها هم اندروید 12 و دستگاه های پرچمدار و گران قیمت نسخه اندروید 13 را دریافت خواهند کرد.
لازم به ذکر است که شرکت ال جی تلفن های Velvet 2 Pro و LG Rollable که در نمایشگاه CES به نمایش گذاشته بود و هنوز عرضه رسمی نشدند را با قیمتی پایین تر به کارمندان خودش فروخت.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانکالارنا: کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی
turkeyro.ir: ترکیه: سفر به سرزمین زیبایی ها، استانبول، آنتالیا، آنکارا، کوش آداسی