تاریخ جدید رقابت های تکواندو کسب سهمیه قاره آسیا مشخص شد
به گزارش مجله سرگرمی، با اعلام اتحادیه تکواندو آسیا، رقابت های کسب سهمیه قاره آسیا طی روز های 16 تا 18 خردادماه به میزبانی اردن برگزار می شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، با اعلام اتحادیه تکواندو آسیا، مسابقات کسب سهمیه قاره آسیا به منظور حضور در بازی های المپیک 2020 - توکیو در دو بخش تکواندو و پاراتکواندو از 16 تا 18 خردادماه سال آینده به میزبانی اردن برگزار می شود.
مسابقات کسب سهمیه المپیک قاره آسیا ابتدا قرار بود در چین برگزار شود اما با شیوع ویروس کرونا میزبانی این رقابت ها در 21 و 22 فروردین ماه سال آینده به اردن واگذار شد که با توجه به شرایط موجود این تاریخ نیز تغییر کرد؛ در گروه زنان ایران می تواند دو نماینده به این رویداد برای کسب سهمیه المپیک 2020 - توکیو اعزام نماید.
منبع: خبرگزاری دانشجوasemaneto.ir: آسمان تو: خرید بلیط پرواز، تور های لحظه آخری مسافرتی
iraniro.ir: تور ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان، تهران، کیش، قشم، یزد، تبریز، اخبار ایران
anti6.ir: آخرین خبر: اخبار و مقالات روز دنیا را اینجا بخوانید