تاج در وحدت می خواند، شنیدن آثار شنیده نشده ساکت

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران، گروه موسیقی وزیری به سرپرستی کیوان ساکت و وحید تاج ساعت 21:30 روز شنبه بیست و هشتم اردیبهشت ماه تازه ترین کنسرت خود را در تالار وحدت تهران برگزار می نماید. در این کنسرت علاوه بر ارائه آثار جدید و شنیده نشده، آثار ماندگار و خاطره انگیزی از موسیقی ملی ایران به آهنگسازی کیوان ساکت در آلبوم های فسانه، بی کاروان کولی و یک خانه پر زمستان به خوانندگی وحید تاج اجرا می شوند.

تاج در وحدت می خواند، شنیدن آثار شنیده نشده ساکت

کیوان ساکت طی ماه های گذشته کنسرت های متعددی را در تهران، شهرستان ها و بعضی از کشورهای خارجی برگزار نموده است. وی در اواخر بهمن ماه سال گذشته بود که علاوه بر اجرای چند برنامه در کشورها و شهرهای آسیایی از جمله هنگ کنگ، ماکائو و گوانجو در کشور سوئد نیز کنسرت هایی را برگزار کرد. این هنرمند طبق برنامه ریزی های انجام گرفته، خردادماه امسال همراه با ارکستر فیلارمونیک پاریس کنسرت هایی را برگزار خواهد نمود. وی پس از حضور در پاریس برنامه دیگری را نیز در شهر لندن برگزار می نماید. در این کنسرت ها وی به عنوان آهنگساز و سولیست تار، خواهد بود.

این آهنگساز و نوازنده چندی پیش نیز در یک اظهارنظر جنجالی از مدیران جشنواره خوارزمی در نحوه انتخاب یکی از رتبه های برتر پژوهش های کاربردی این رویداد برای ساز نوتار توسط داریوش طلایی از هنرمندان مطرح موسیقی ایرانی انتقاد نموده بود.

کنسرت گروه وزیری به سرپرستی، آهنگسازی و نوازندگی تار و سه تار کیوان ساکت و خوانندگی وحید تاج ساعت 21:30 روز شنبه بیست وهشتم اردیبهشت با بلیت های 50 تا 120 هزار تومان روی صحنه می رود.

تور میکونوس: تور میکونوس | تور یونان ارزان قیمت، تور بهار

مجله نماشو: مجله نماشو | مجله گردشگری، مجله سرگرمی، موفقیت، پزشکی، سلامت، مد و لباس

تور فرانسه ارزان: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 46342

به "تاج در وحدت می خواند، شنیدن آثار شنیده نشده ساکت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاج در وحدت می خواند، شنیدن آثار شنیده نشده ساکت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید