بهترین گوشی های هوشمند سال 2019 که مورد کم توجهی قرار گرفتند!
به گزارش مجله سرگرمی، وب سایت گجت نیوز - ندیم نجم آبادی: در فهرست بهترین گوشی های هوشمند سال 2019، می توانیم اسامی آشنا و قابل انتظاری را قرار دهیم. ولی ما در اینجا محصولاتی را گردآوری نموده ایم که با وجود خوب بودن، کمتر مورد توجه بوده اند.
سال جاری شاهد عرضه گوشی های هوشمند انقلابی، ظهور موبایل های منعطف و توسعه شبکه 5G بودیم. بعضی کمپانی ها نیز محصولی را در قامت قاتل پرچمدار با امکانات گسترده و قیمت مناسب معرفی کردند. تعدادی از این دستگاه ها شایسته پیروزیت بیشتری بودند؛ اما نتوانستند خود را به عنوان بهترین گوشی های هوشمند سال به کاربران زیادی بشناسانند. اما شاید اینجا، تا حدی عدالت برقرار گردد.
بهترین گوشی های هوشمند دست کم گرفته شده سال
لنوو زد 6 (Lenovo Z6)
لنوو زد 6 بیش از سایر گوشی های مالی مورد بی مهری نهاده شد. این دستگاه به رغم قدرت دریافت از تراشه اسنپدراگون 730، کمتر از 200 دلار قیمت دارد. همچنین مانند آیفون 10 اس، مجهز به صفحه نمایش OLED با نرخ نمونه برداری 120 هرتز (ولی نرخ تازه سازی 60 هرتز) است. علاوه بر این ها، از HDR10 پشتیبانی می نماید و پوشش دهی بالایی برای دامنه رنگ DCI P3 دارد.
به نظر می رسد لنوو Z6 با وزن 159 گرمی، سبک ترین گوشی با باتری 4000 میلی آمپر ساعتی هم باشد. دوربین سه گانه با زوم اپتیکال 2x را نیز نباید از قلم بیندازیم.
ایسوس زنفون 6 (Asus Zenfone 6)
ایسوس زنفون 6 اولین گوشی هوشمند جهان با دوربین دوگانه چرخشی است؛ به طوری که دوربین های پشتی دستگاه، به عنوان دوربین سلفی هم کاربرد دارند. حتی می توانید زاویه چرخش ماژول دوربین را بین 0 تا 180 درجه تنظیم کنید؛ مثلا بدون حرکت دادن موبایل، از سقف عکس بگیرید.
وجود یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی نیز آن را از این لحاظ، برتر از بیشتر پرچمداران دیگر جلوه می دهد. این دیوایس از شارژ معکوس پشتیبانی می نماید؛ پس به عنوان یک پاوربانک هم کاربرد دارد.
زنفون 6 با داشتن نمایشگر بدون ناچ، اسپیکر استریو و چیپست اسنپدراگون 855 کوالکام، گزینه ای شایسته برای قرار دریافت در بین بهترین گوشی های هوشمند سال 2019 محسوب می گردد. ضمناً، رابط کاربری نونوار شده ZenUI حالا به اندروید خام شباهت دارد و ایسوس قول آپدیت آن به اندروید 11 را داده است.
میزو 16 تی (Meizu 16T)
سال جاری کمپانی میزو، یک قاتل پرچمدار واقعی را معرفی کرد که شاید اسمی از آن نشنیده باشید. درباره میزو 16T صحبت می کنیم؛ دستگاهی مجهز به اسنپدراگون 855، حافظه داخلی UFS 3.0، باتری 4500 میلی آمپر ساعتی و قیمتی کمتر از 350 دلار!
با این قیمت، فقط گوشی هایی میان رده با تراشه های سری 7xx اسنپدراگون قابل خریداری است. میزو 16 تی همچنین صفحه نمایش آمولد بدون ناچ و حاشیه های بسیار باریکی دارد؛ اما متاسفانه فقط در چین به فروش می رسد.
شیائومی می 9 تی (Xiaomi Mi 9T)
این گوشی هوشمند که در بسیاری از بازار ها با نام ردمی کی 20 (Redmi K20) شناخته می گردد، زیر سایه شیائومی می 9 تی پرو (ردمی کی 20 پرو) نهاده شد. ولی سخت بتوانید گوشی میان رده دیگری با این قیمت و امکانات پیدا کنید.
از مشخصات سخت افزاری شیائومی می 9 تی باید به تراشه اسنپدراگون 730، رم 6 گیگابایتی و باتری 4000 میلی آمپر ساعتی اشاره کنیم. همچنین مجموعه دوربین قابلی توجهی دارد که شامل یک لنز تله فوتو هم می گردد.
صفحه نمایش بدون ناچ و دوربین پاپ آپ، طراحی زیبایی نیز به آن داده؛ دستگاهی که با پرداخت مبلغی کمتر از 250 یورو قابل خریداری است.
ال جی جی 8 ایکس تینکیو (LG G8X ThinQ)
دوباره به پرچمدارانی برگردیم که مورد بی مهری قرار دریافتد. ال جی جی 8 ایکس تینکیو هیچ نقطه ضعفی ندارد و قیمت مناسبی هم دارد. حتی می توانید یک صفحه نمایش جانبی را به آن متصل کنید تا ظاهر و عملکردی مانند گوشی های منعطف داشته باشد. با این همه، باز هم در بازار پیروز ظاهر نشد.
این دستگاه مانند بسیاری از گوشی های ال جی، از استاندارد نظامی بهره می برد و ضد آب است. از اسنپدراگون 855 قدرت می گیرد و حافظه UFS 2.1 دارد. ال جی G8X دارای باتری 4000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ وایرلس است و دوربین کارآمدی با لرزش گیر اپتیکال تصویر دارد؛ همه چیز هایی که از یک پرچمدار انتظار داریم.
آنر 20 پرو (Honor 20 Pro)
تحریم هواوی توسط دولت آمریکا، خیلی چیز ها را برای این کمپانی عوض کرد؛ تا جایی که فروش محصولات هواوی و برند جانبی آن در خارج از چین کاهش یافت. حتی پرچمدار جدید آنر در بازار های اروپایی عرضه نشد. ولی نمی توانیم از آنر 20 پرو به عنوان یکی از بهترین گوشی های هوشمند سال نام نبریم.
این پرچمدار کامپکت، دوربین چهارگانه با سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی، لرزش گیر اپتیکال تصویر، زوم 3x و یک لنز اختصاصی ماکرو دارد. با وجود سایز 6.3 اینچی و ابعاد کوچک، دارای باتری 4000 میلی آمپر ساعتی است و از تراشه کایرین 980 هواوی قدرت می گیرد. صفحه نمایش حفره دار هم شاید برای بعضی از کاربران، خوشایند باشد.
نوبیا زد 20 (Nubia Z20)
صفحه نمایش دوگانه، می تواند کارکرد های بالقوه زیادی داشته باشد؛ اما گوشی نوبیا زد 20 که این ویژگی را دارد، با استقبال چندانی روبرو نشد. این دستگاه دارای یک پنل متداول در جلو و یک پنل اولد کوچک تر در پشت است. وجود نمایشگر ثانویه، استفاده از گوشی با یک دست را تسهیل می نماید. ضمن اینکه به علت پایین تر بودن رزولوشن آن، شارژ کمتری مصرف می گردد.
در نوبیا Z20 خبری از دوربین سلفی نیست و همان نمایشگر دوم، برای دریافت عکس های سلفی کاربرد خواهد داشت. این باعث شده است که دستگاه، طراحی تمام صفحه داشته باشد. مجموعه دوربین پشتی شامل یک سنسور اصلی 48MP با لرزش گیر اپتیکال، یک لنز تله فوتو با زوم 3 برابر و یک لنز فوق عریض 16 مگاپیکسلی می گردد.
از دیگر ویژگی های جذاب این گوشی، باید به تراشه اسنپدراگون 855 پلاس، باتری بزرگ و قیمت مناسب اشاره کنیم؛ ولی ظاهرا همه این ها برای جلب نظر مشتریان کافی نبود.
منبع: gizmochina
منبع: برترین هابانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان