بهبود عملکرد مغز در امتحانات با 7 خوراکی

به گزارش مجله سرگرمی، سلامت بدن به خصوص سلامت مغز می تواند تاثیر بسزایی روی عملکرد تحصیلی بگذارد و به کسب نمرات بهتر و پیشرفت علمی یاری زیادی کند. یکی از کلیدهای حفظ سلامت مغز رژیم غذایی سالم است و بعضی خوراکی های خاص تاثیر خوبی روی تقویت عملکرد ذهنی به خصوص در ایام امتحانات دارد. همراه ما باشید با معرفی هفت خوراکی نیرو زا برای مغز:

بهبود عملکرد مغز در امتحانات با 7 خوراکی

آب

سلول های مغز دو برابر بیشتر از سلول های دیگر بدن به انرژی احتیاج دارند و آب به تامین این انرژی یاری زیادی می نماید. به همین علت توصیه شده همواره بعد از افطار و هنگام مطالعه یک بطری آب معدنی کنار خود داشته باشید.

شکلات تلخ و کاکائو

مصرف کاکائو می تواند به کاهش خستگی فکری، بهبود جریان خون در مغز، تقویت حافظه و کاهش زمان واکنش در امور فکری یاری کند. کاکائو دارای بالاترین میزان فلاونوئید (از نظر وزنی) در میان مواد غذایی مختلف است، به همین علت محصولات به دست آمده از کاکائو مانند شکلات صندلی خوبی در رژیم های غذایی سرشار از فلاونوئید دارد و مصرف محصولات کاکائویی غنی از فلاونوئید می تواند تاثیر خوبی در سلامت مغز داشته باشد. فلاونوئیدها می توانند از سد خونی مغزی محافظت نماینده مغز عبور نمایند و روی مناطقی از مغز که حافظه و توجه را کنترل می نماید اثر بگذارند.

آجیل ها

آجیل ها سرشار از مواد مغذی ضروری برای سلامت مغز از جمله ویتامین E و روی هستند و به اسم انتخابی عالی برای میان وعده های حین مطالعه شناخته شده اند. آجیل ها منبع سرشار چربی، پروتئین و فیبر سالم هستند و به خصوص برای زمان هایی که احتیاج به مطالعه طولانی مدت است مناسب اند و به بهبود جنبه های خاصی از عملکرد مغز و بعلاوه بهبود شرایط روانی یاری می نمایند.

توت ها

توت سرشار از ترکیبات مختلف است که به سلامت مغز، افزایش کارایی و عملکرد علمی یاری می نماید و توت هایی همانند بلوبری، توت فرنگی و توت سیاه ترکیبات مفید به خصوص فلاونوئیدهایی به نام آنتوسیانین ها را در خود گنجانده اند که گفته می گردد با افزایش جریان خون در مغز، محافظت در برابر التهاب و بهبود مسیرهای سیگنالینگ، عملکرد فکری را بهبود می بخشند.

غلات کامل

غلات کامل سرشار از ویتامین E است که برای مغز بسیار مفید است. از جمله غلات کامل می توان به برنج قهوه ای، جو، گندم بلغور، بلغور جو دوسر، نان غلات کامل و ماکارونی سبوس دار اشاره نمود.

مرکبات

مرکباتی چون پرتقال و گریپ فروت هم مانند توت ها سرشار از فلاونوئیدها از جمله هسپریدین، نارینژین، کوئرستین و روتین هستند که یادگیری و حافظه را تقویت و از سلول های عصبی در برابر آسیب ها محافظت می نمایند که برای پیشگیری از زوال فکری مفید است. مرکبات تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد فکر می گذارد و مصرف آن ها به اسم میان وعده حین مطالعه یا قبل از امتحان توصیه می گردد. پیشنهاد می گردد مرکبات و آب آن ها را با یک منبع خوب پروتئین و چربی های سالم مانند مخلوط مغزها ترکیب کنید تا میان وعده سیر نماینده تری داشته باشید.

سبزیجات قرمز، سبز، نارنجی

به طور کلی مصرف سبزیجات عملکرد مغز را بهبود می بخشد و با سلامت عمومی بدن همراه است اما سبزیجات قرمز، سبز و نارنجی از جمله فلفل، هویج و کلم بروکلی حاوی انواع مختلفی از ترکیبات گیاهی مفید از جمله رنگ دانه های کاروتنوئیدی است که برای فکر و مغز مفید است.

کاروتنوئیدهای لوتئین و زاکسانتین در شبکیه چشم جمع می گردد و این تجمع ارتباط معناداری با عملکرد مغز و توانایی فکر کردن دارد. در حالی که پایین بودن سطح این تجمع می تواند عملکرد فکری افراد را کاهش دهد و تاثیر منفی روی فکر، حافظه و زمان واکنش داشته باشد. سبزیجات سرشار از لوتئین و زاکسانتین شامل کلم، جعفری، اسفناج، ریحان، نخود فرنگی، تره فرنگی، کاهو، هویج، کلم بروکلی و فلفل سبز و قرمز است.

نویسنده: مارال مرادی خبرنگار

منبع: healthline

euroro.ir: تور اروپا ارزان قیمت، تور ایتالیا، تور فرانسه، تور اسپانیا

faceraz.ir: فیس راز | گفتگو و همدلی راه حل رفع همه مشکلات

foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش

منبع: همگردی
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 152949

به "بهبود عملکرد مغز در امتحانات با 7 خوراکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهبود عملکرد مغز در امتحانات با 7 خوراکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید