بازگشایی مسیر جنوب به شمال محور هراز، ترافیک فوق سنگین است
به گزارش مجله سرگرمی، سیاوش محبی در مصاحبه با خبرنگاران از بازگشایی مسیر جنوب به شمال محور هراز اطلاع داد و گفت: ساعاتی قبل به دلیل افزایش حجم بار ترافیکی در این محور شاهد بسته شدن این مسیر بودیم که هم اکنون این مسیر تا حدودی بازگشایی گردیده است.

محبی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر یک ترافیک فوق سنگین را در هراز تجربه می کنیم اضافه کرد: از مسافرین و رانندگان می خواهیم به ترافیک های اعلام گردیده در مسیرهای تردد توجه داشته باشند و در صورت امکان از ورود به این محورها بپرهیزند.
رییس پلیس راه شرق استان تهران وضعیت ترافیک در فیروزکوه را را نیز سنگین خاطرنشان کرد و بیان داشت: محور فیروزکوه در مسیر فیروزکوه به بومهن در اکثر مقاطع ترافیک سنگین است و در محدوده شهر دماوند ترافیک پر حجم خودرو مشاهده می گردد. محبی ترافیک در محور امام رضا(ع) و حرم تا حرم در هر دو مسیر پر حجم و روان خاطرنشان کرد و گفت: آزادراه پردیس- دماوند نیز دارای ترافیک است.
وی در خاتمه گفت: رانندگان عزیز ضمن پرهیز از تعجیل به قوانین هدایت و رانندگی احترام بگذارند، تا شاهد حادثه ای در جاده ها نباشیم.
منبع: خبرگزاری مهرbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت