اکبر منانی در کارتون سفرهای سعدی صداپیشگی می نماید
به گزارش مجله سرگرمی، اکبر منانی، صداپیشه پیشکسوت دوبله به جمع گویندگان انیمیشن سه بعدی سفرهای سعدی پیوست.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی انیمیشن سفرهای سعدی، مدیریت دوبلاژ انیمیشن سفرهای سعدی به تهیه کنندگی الهام نادری فرید، بر عهده فواد شافعی است. شافعی در این اثر، دوبله بعضی شخصیت ها را به عهده داشته است.
اکبر منانی، تورج نصر، سعید مقدم منش و سعید بحرالعلومی، علی باقرلی، مهرداد سوری، دیانوش آصف وزیر، علیرضا مویدی، مهرداد معمارزاده، سعید نبوی، علیرضا ذوالفقاری، ستاره الله دادی، علیرضا سالار کیا، زهره گروسی مهدی رحیمی و یاسر فرهادی از گویندگان انیمیشن ایرانی سفرهای سعدی هستند.
این مجموعه تلویزیونی که به سفارش سیمای استان های تلویزیون در صداو سیمای مرکز فارس فراوری شده، اقتباسی از کتاب های گلستان و بوستان سعدی است که سرپرستی نویسندگان آن را عباس کریمی عباسی عهده دار است.
مجموعه انیمیشن سفرهای سعدی به کارگردانی سامان عبدی نژاد و علیرضا مسکوکی که بیش از 100 کارکتر دارد، با تکنیک سه بعدی ساخته شده و در آن سعدی نقش قهرمان هر داستان را ایفا می نماید و ماجراها در سفرهایی است که سعدی آنها را در کتاب های خود به ویژه بوستان و گلستان روایت نموده است.
مجموعه انیمیشنی سفرهای سعدی در دو فصل 13 قسمتی فراوری شده که هر قسمت آن 11 دقیقه است.
سایر عوامل انیمیشن سفرهای سعدی عبارتند از: سرپرست انیماتور: سامان عبدی نژاد، طراحی و ترکیب صدا: محمدعلی درگاهی، ساخت موسیقی: بهرنگ قدرتی، روابط عمومی: زهرا دمز آبادی، طراح پوستر: علی عطایی، مدیریت جلوه های ویژه: محمد خندانی.
به گزارش خبرنگاران، اکبر منانی تا به امروز در آثاری چون: پوآرو به جای هرکول پوآرو، پرستاران به جای فرانک، برترین سال های زندگی ما به جای فردریک مارچ، زبل خان به جای زبل خان و ماجراهای گالیور به جای گلام با تکیه کلام من می دونم ... صداپیشگی نموده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا1com.ir: مجله کامپیوتر | مجله کاربردی فناوری در صنعت گردشگری
3ye.ir: مجله سایه | مجله خانه و خانواده، اطلاعات عمومی، اخبار روز
abuzariyon.ir: مجله ابوذریون | نگاهی اجمالی به رویدادهای روز ایران و جهان