اعلام بهترین های مدرسه تابستانی با محوریت فیلم سازی توریستی

به گزارش مجله سرگرمی، مراسم اختتامیه نخستین دوره مدرسه تابستانی با محوریت فیلمسازی توریستی با حضور دانشجویان حاضر در این کارگاه ها و همچنین داوران و مدیران دانشگاه های سینمایی در مدرسه ملی سینمای ایران برگزار گردید.

اعلام بهترین های مدرسه تابستانی با محوریت فیلم سازی توریستی

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مدرسه ملی سینما، مراسم اختتامیه نخستین دوره مدرسه تابستانی با محوریت فیلمسازی توریستی عصر روز گذشته 6 شهریورماه با حضور روح الله حسینی مدیرعامل مدرسه ملی سینمای ایران، جمعی از مدیران دانشگاه های سینمایی، داوران و مشاوران گروه های فیلمسازی در محل مدرسه ملی برگزار گردید.

قبل از شروع این مراسم دانشجویان حاضر در این مدرسه تابستانی همزمان با داوران، 31 فیلم کوتاه 3 دقیقه ای را به تماشا نشستند.

پس از آن داوران با ارزیابی آثار،6 فیلم برتر با موضوع توریستی را معرفی کردند و 2 فیلم از این آثار به طور مشترک رتبه پنجم را از آن خود کردند که جوایز نقدی همراه با تندیس مدرسه ملی سینما به آنها اهدا شد.

در ابتدای این مراسم روح الله حسینی مدیرعامل مدرسه ملی سینمای ایران ضمن خوش آمدگویی به حاضران درجمع گفت: من همراه با دانشجویان هر 31 فیلم ساخته گردیده در این مدرسه سینمایی را با دقت دیدم و با وجود زمان و امکانات اندکی که دانشجویان در اختیار داشتند،توانستند با غیرت و همتی که به خرج دادند فیلمهای خوبی بسازند.

وی در سرانجام صحبت های خود گفت: برگزاری مدرسه تابستانی فیلمسازی فعالیتی مرسوم در سطح جهان است به این معنا که مدرسه تابستانی با این هدف که آموخته های تئوریک را کاربردی کند، برگزار می گردد و هدف همه ما هم این بوده که بتوانیم آموخته های تئوریک را در فضایی مثل مدرسه ملی سینما کاربردی کنیم و شکل عملی به آن ببخشیم. در واقع هدف این است که مسیر آکادمیک بین المللی را برای سینماگران جوان ترسیم کنیم و برگزاری مدرسه تابستانی هم در راستای همین هدف طراحی و اجرا شد. امیدوارم در سال آینده در سطح بین المللی و به میزبانی مدرسه ملی سینما یک مدرسه تابستانی دیگر برگزار کنیم.

در ادامه این مراسم مهدی کرمپور فیلمساز که به عنوان مدرس کارگاه و مشاور در امر فیلمسازی در نخستین دوره مدرسه تابستانی حضور داشت با بیان این مطلب که برگزاری مدرسه تابستانی با موضوع فیلمسازی توریستی اتفاق نیکویی است، گفت: با سرعت اتفاق های ناخوشایندی که برای ایران درحال رخ دادن است و متاسفانه در راس اخبار بین المللی قرار گرفته ایم، برگزاری چنین فعالیت های فرهنگی و سینمایی در قالب مدرسه تابستانی اتفاق بسیار خوبی است.

وی ادامه داد: مدرسه تابستانی با محوریت فیلمسازی توریستی این فرصت را به دانشجویان داد تا فکر نمایند و بیاندیشند که فیلمسازی آنگونه که می پندارند ساده و سهل الوصول نیست و علاوه بر بحث های تکنیکی که سینما را ساده نموده، می توان لحظه ای ایستاد و درباره سینما فکر کرد، به خصوص اینکه مسئله توریسم مطرح است و قرار است کارگاهی و دانشگاهی به سرفصلی قابل تأمل در حوزه سینمای توریستی دست پیدا کرد.

امیر توده روستا یکی دیگر از مدرسان این مدرسه فیلمسازی، درباره فیلم های ساخته گردیده و مورد ارزیابی قرار گرفته مدرسه تابستانی گفت: وقتی قرار شد 31 فیلم 3 دقیقه ای را مورد ارزیابی قرار دهیم، همه فکر می کردیم که خیلی زود به فیلم های اول تا پنجم می رسیم و بهترین ها را انتخاب می کنیم اما چنین نشد و کیفیت فیلم ها از جهت ساخت و هم از لحاظ انتخاب سوژه به اندازه ای خوب بود که تا آخرین لحظه فیلم دیدیم و درباره تک تک آنها صحبت کردیم تا اینکه به جمع بندی رسیدیم.

وی در سرانجام صحبت های خود گفت: ساخته شدن 31 فیلم در مدت زمان 2 هفته اتفاق خوبی بود و دانشجویان در این مدرسه تابستانی فرصت داشتند تا ببینند ساخت فیلم های سفارشی حرفه ای چگونه است و این تجربه کمک کرد تا دانشجویان با فضای حرفه ای فیلم های سفارشی آشنا شوند.

پس از سرانجام صحبت های توده روستا بخش اهدای جوایز نقدی همراه با تندیس مدرسه ملی سینمای ایران شروع شد و 6 فیلم به عنوان بهترین فیلم های نخستین دوره مدرسه تابستانی با محوریت فیلمسازی توریستی انتخاب شدند که به 2 فیلم به شکل مشترک عنوان پنجم تعلق گرفت.

براساس این گزارش؛ ملیکا صالحی صدقیانی با فیلم کوچ ک از دانشگاه سوره و معصومه سادات نبی پور با فیلم Heart beat of timeاز دانشگاه تهران به طورمشترک رتبه پنجم نخستین مدرسه تابستانی با موضوع توریستی را دریافت کردند و توانستند لوح تقدیر به همراه جایزه 1 میلیون تومانی و تندیس مدرسه ملی سینما را از آن خود نمایند.

پویا باطبی با فیلم بازگشتاز دانشگاه سینما تربیت مدرس رتبه چهارم نخستین مدرسه تابستانی با موضوع فیلم توریستی را دریافت کرد و توانست لوح تقدیر و جایزه 1میلیون و500 هزار تومانی به همراه تندیس مدرسه ملی سینما را از آن خود کند.

فریبا جمور با فیلم از کلانتری با عشق از دانشگاه سوره رتبه سوم این دوره از مدرسه تابستانی را با محوریت فیلمسازی توریستی از آن خود کرد و لوح تقدیر همراه با جایزه 2 میلیون تومانی و تندیس مدرسه ملی سینما را دریافت کرد.

دامون فخاری با فیلم پرسه از دانشگاه هنر رتبه دوم را دریافت کرد و لوح تقدیر همراه با جایزه 3 میلیون تومانی و تندیس مدرسه ملی سینما را از آن خود کرد.

علی اسدی با فیلم COCOON از دانشگاه سوره رتبه اول از نخستین مدرسه تابستانی با موضوع توریستی را دریافت کرد و لوح تقدیر به همراه جایزه 3 میلیون و 500 هزار تومانی و تندیس مدرسه ملی سینما به این فیلمساز جوان اهدا شد.

نخستین دوره مدرسه تابستانی با محوریت فیلمسازی توریستی به همت مدرسه ملی سینمای ایران با همراهی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران و گروه گردشگری مارکوپولو از تاریخ 20 مردادماه به مدت 2 هفته، به میزبانی دانشگاه سوره برگزار گردید و عصر روز گذشته بهترین های این مدرسه توریستی معرفی شدند.

دانشجویان حاضر در این مدرسه فیلمسازی توریستی از دانشجویان سینما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بودند و از سوی دانشگاه های خود معرفی شدند. این دانشجویان در مدت زمان یک هفته تحت آموزش های استادان دعوت گردیده در این دوره آموزشی در حوزه فیلمسازی توریستی قرار گرفتند و در ادامه پس از گذشت یک هفته با همراهی استادان راهنما فیلم های 3 دقیقه ای فراوری کردند.

طرح توانمندسازی و اشتغال پذیری دانشجویان سینما از جمله ماموریت های مهم و اصلی مدرسه ملی سینمای ایران است که از سال گذشته و پس ازامضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صدا و سیما، دانشگاه هنر تهران، دانشگاه سوره و دانشگاه هنر اصفهان اجرایی گردیده است.

دور زمین

دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 8 مرداد 1400 بروزرسانی: 31 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 1812

به "اعلام بهترین های مدرسه تابستانی با محوریت فیلم سازی توریستی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعلام بهترین های مدرسه تابستانی با محوریت فیلم سازی توریستی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید