طرز تهیه اسفناج خامه ای خوشمزه و مجلسی؛ بهترین روش برای سرو این پیش غذای لذیذ
به گزارش مجله سرگرمی، اسفناج خامهای یکی از آن پیشغذاهای خوشمزه و لذیذی است که میتواند هر سفرهای را جذابتر کند. این ترکیب لطیف و خوشطعم نهتنها برای علاقهمندان به سبزیجات، بلکه برای کسانی که چندان طرفدار اسفناج نیستند نیز وسوسهکننده است. تهیه این غذا بسیار آسان است و میتوان آن را بهعنوان یک پیشغذای مقوی، چاشنی در کنار وعدههای اصلی، یا حتی یک سس خامهای بینظیر برای انواع پاستا استفاده کرد. با دنبال کردن مراحل سادهای که در ادامه توضیح داده شده، میتوانید این غذای خوشطعم را در خانه تهیه کنید و از طعم و بافت دلچسب آن لذت ببرید.

جهت مطالعه بیشتر به blogpo.ir هم سر بزنید
یکی از جذاب ترین راه های استفاده از سبزیجات میل کردن آن ها به عنوان پیش غذا، چاشنی یا میان وعده است؛ از این نوع پیش غذاها می توانیم به ماست اسفناج دلال، زیتون پرورده خانگی و غیره اشاره کنیم. اسفناج خامه ای یکی از همین گزینه های شگفت انگیز است. طرز تهیه آن بسیار آسان است و برای تهیه آن به مدت زمان زیادی نیاز ندارید. علاوه بر این می توانید از اسفناج خامه ای در وعده اصلی و در کنار انواع گوشت بهره ببرید. سرو کردن اسفناج خامه ای در کنار ماکارونی هم به لذیذ تر شدن غذای شما یاری می نماید که علاوه بر فواید غذایی زیاد، تجربه ای دل چسب را برای هم شما فراهم می نماید. می توانیم به شما اطمینان دهیم که حتی کسانی که به اسفناج علاقه ندارند هم عاشق این ترکیب خوشمزه می شوند.
مواد اولیه لازم برای تهیه اسفناج خامه ای
اسفناج(شسته شده) یک کیلوگرم
خامه نصف فنجان
کره 50 گرم
پنیر پارمسان خرید آنلاین یک چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه اسفناج خامه ای
مرحله اول
کمی آب به قابلمه اضافه کنید و اسفناج ها را داخل قابلمه قرار دهید و بر روی شعله ملایم قرار دهید. احتیاج به اضافه کردن آب زیادی نیست، چون اسفناج ها باید با آب خود پخته شوند.
مرحله دوم
با یک قاشق چوبی آغاز به هم زدن اسفناج ها در قابلمه کنید. با پخته شدن اسفناج ها لحظه لحظه رنگ آن ها تغییر می نماید و حجمشان کمتر و کمتر می گردد. این فرآیند حدودا 5 تا 6 دقیقه طول می کشد.
مرحله سوم
حالا اسفناج های پخته شده را داخل یک کاسه آب یخ قرار دهید. سپس آن ها را آبکشی کنید و بعد از آبکشی با دستان خود اسفناج ها را فشار دهید و به مخلوط کن منتقل کنید.
مرحله چهارم
حالا اسفناج ها را مخلوط کنید تا بافتی کاملاً نرم از آن به وجود بیاید. سپس آن را مجدداً به قابلمه خالی منتقل کنید و کره و خامه و پنیر را به اسفناج ها اضافه کنید. حالا اجازه دهید روی شعله ملایم کمی بپزد. در همین حین آن ها را مخلوط کنید تا کاملاً داغ شوند. سپس نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.
اسفناج خامه ای شما آماده است، نوش جان!
نتیجهگیری:
اسفناج خامهای نهتنها یک پیشغذای ساده و سریع است، بلکه ارزش غذایی بالایی هم دارد. ترکیب کره، خامه و پنیر پارمسان، بافتی مخملی و طعمی دلچسب به این غذا میبخشد که میتواند در کنار انواع غذاها سرو شود. اگر تا به حال این خوراک خوشمزه را امتحان نکردهاید، وقت آن رسیده که با استفاده از این دستور آسان، طعم بینظیر آن را تجربه کنید. بدون شک، پس از یکبار امتحان کردن، اسفناج خامهای به یکی از گزینههای همیشگی شما در آشپزی تبدیل خواهد شد!