از آزمایش پادتن چه می دانید؟
به گزارش مجله سرگرمی، این آزمایش، خون افراد را برای ذرات پادتن ویروس کرونا مورد آنالیز قرار می دهد تا روشن گردد که آیا آن ها از این ویروس بهبود یافته اند و به همین خاطر تا حدی نسبت به آن مصون شده اند، یا نه.
ممکن است آزمایش پادتن بتواند جلوی شیوع بیشتر کووید-19 را بگیرد
پیشتر در ماه جاری میلادی، سرویس سلامت همگانی از برنامه خود برای انجام روزانه 10 هزار آزمایش ویروس کرونا در جریان شیوع این بیماری عالم گیر اطلاع داد.
گرچه بوریس جانسون در مجلس عوام گفت که این عدد به زودی به 25 هزار آزمایش در روز می رسد، آمار منتشر شده نشان می دهد که در روز دوشنبه 23 مارس، تنها 5605 آزمایش انجام گرفته است.
آزمایش کووید19 شامل نمونه دریافت از بینی یا گلوی فرد است و علاوه بر آن، اگر فرد سرفه های گرفته داشته باشد، نمونه خلط سینه هم گرفته می گردد.
با این وجود، علاقه شدیدی به کشف و فراوری آزمایش پادتن برای این ویروس وجود دارد؛ پادتنی که ممکن است جلو شیوع بیشتر این بیماری را بگیرد.
آزمایش پادتن چیست؟
آزمایش پادتن که آزمایش سرم شناسانه هم نامیده می گردد، قرار است تشخیص دهد که آیا فردی که قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده بود، اکنون کاملا بهبود یافته است یا خیر.
این آزمایش، خون افراد را برای ذرات پادتن ویروس کرونا مورد آنالیز قرار می دهد تا روشن گردد که آیا آن ها از این ویروس بهبود یافته اند و به همین خاطر تا حدی نسبت به آن مصون شده اند، یا نه.
آزمایش فعلی کووید19 تنها تشخیص می دهد که آیا فردی در حال حاضر به این ویروس مبتلا است، ولی نمی تواند تشخیص دهد که آیا فردی که قبلا به آن مبتلا شده بود، اکنون بهبود یافته است یا نه.
در روز 19 مارس، مت هنکاک، وزیر بهداشت بریتانیا، توییت کرد: دولت در حال مذاکره برای آزمایش های کاملا جدید پادتن است که به شما می گوید اگر قبلا به ویروس مبتلا شده بوده باشید، اکنون نسبت به آن مصون هستید یا نه، و گفت که دولت بنا دارد صد ها هزار از لوازم این آزمایش را خریداری کند.
طی مصاحبه مطبوعاتی روزانه، در روز سه شنبه 24 مارس وزیر بهداشت گفت که دولت اکنون سه و نیم میلیون آزمایش پادتن خریداری نموده است که به مردم امکان می دهد ببینند که اگر قبلا به ویروس مبتلا شده بوده اند، آیا اکنون نسبت به آن مصون هستند و می توانند سر کار خود برگردند، یا نه.
او گفت: به اعتقاد ما، امکان ابتلای دوباره به این بیماری، مگر در مواردی ویژه و شرایطی خاص، وجود ندارد. آزمایشگاه جدید ما در میلتون کینز امروز افتتاح شد و به همین خاطر شاهد صعود شدید تعداد آزمایش ها خواهیم بود.
کریس هاپسون، دبیر اجرایی دست اندرکاران سرویس سلامت همگانی، گفت که آزمایش پادتن اکنون در مرحله آزمون و خطا قرار گرفته است، و شرح داد: به گونه ای غیرقابل اجتناب، طراحی و فراوری این آزمایش و رساندن منظم آن به خط مقدم سرویس سلامت همگانی کمی طول خواهد کشید.
انجام این آزمایش پادتن، همچنین کارمندان سرویس سلامت همگانی را قادر خواهد ساخت که بعد از تماس با این ویروس و قرنطینه کردن خود، آزمایش دهند و ببینند که آیا می توانند سر کار برگردند یا نه.
آیا هیچ آزمایش پادتنی اکنون در حال استفاده است؟
در ماه فوریه گزارش شد که سنگاپور یکی از اولین کشور هایی است که آزمایش پادتنی برای این ویروس را به آزمون و خطا گذاشته است.
این آزمایش که اولین آزمایش جهان در آن زمینه توصیف شد، توسط دانشمندان دانشکده پزشکی دوک-نوس (Duke-NUS Medical School) در سنگاپور انجام شد.
فرماندار اندرو کومو از ایالت نیویورک، اخیرا گفت که مایل است شاهد کاربردی شدن سریع تر آزمایش های پادتن باشد تا کارمندان نظام پزشکی بتوانند مصونیت خود را در برابر این ویروس آزمایش نمایند و در صورت امکان، سر کار بازگردند.
فرماندار کومو پیشتر در هفته جاری در مصاحبه مطبوعاتی روزانه خود گفت، یک سرم پادتن در حال طراحی است تا پادتن فرد را آزمایش کند و تشخیص دهد که ایا پیشتر به ویروس مبتلا شده بوده است، یا نه.
او گفت: همه ما معتقدیم هزاران هزار نفر از مردم به این ویروس مبتلا شده اند و با مراقبت از خود بهبود یافته اند. اگر بتوانیم این را دقیق بفهمیم، خواهیم دانست که چه افرادی نسبت به بیماری مصون هستند و می توانند سر کار برگردند.
منبع: ایندیپندنت
منبع: فرادیدtafreh.ir: طفره: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای طفره
fixfun.ir: مجله تفریحی: وبلاگ شاد و سرگرم کننده