آیین سنتی شاخسی در مشگین شهر برگزار گردید
به گزارش مجله سرگرمی، آیین سنتی عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) با عنوان شاخسی با بیش از پنج قرن قدمت در شهرستان مشگین شهر برگزار گردید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل، ایمانعلی ایمانی رئیس میراث فرهنگی شهرستان مشگین شهر در مورد این مراسم گفت: آیین سنتی عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) سه روز قبل از ماه محرم برگزار می گردد.
او اضافه نمود: قرن ها است در مشگین شهر این مراسم با حضور دسته های عزاداری، سینه زنی و زنجیرزنی برگزار می گردد و احیای آن به عنوان میراثی معنوی مورد تأکید است.
او با تأکید به این که عزاداران نوای شاه حسین، وای حسین را که در زبان محلی شاخسی، واخسی گفته می گردد سر می دهند، اضافه نمود: این آیین بیانگر اعتقاد قلبی اهالی این منطقه به واقعه کربلا و مقام رفیع امام حسین (ع) است.
رئیس میراث فرهنگی شهرستان مشگین شهر توضیح داد: این مراسم همه ساله با استقبال پرشور عزاداران حسینی و همچنین گردشگران مذهبی همراه است.
منبع: میراث آریاtafreh.ir: طفره: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای طفره
fixfun.ir: مجله تفریحی: وبلاگ شاد و سرگرم کننده