آیا شما قادر به خوردن پوست کیوی هستید؟

به گزارش مجله سرگرمی، بیشتر شما از خوردن میوه آبدار کیوی لذت برده اید، اما این واقعیت دارد که قادر به خوردن این میوه با پوست هستید؟ پاسخ بله است. این مقاله بعضی فواید خوردن میوه کیوی را ذکر خواهد نمود.

آیا شما قادر به خوردن پوست کیوی هستید؟

مترجم: سهیلا حاجی زاده

منبع:راسخون

بیشتر شما از خوردن میوه آبدار کیوی لذت برده اید، اما این واقعیت دارد که قادر به خوردن این میوه با پوست هستید؟ پاسخ بله است. این مقاله بعضی فواید خوردن میوه کیوی را ذکر خواهد نمود.

کیوی میوه ای با گوشت سبز زمردی و پوستی پرزدار می باشد. گوشتی سفید در مرکز این میوه وجود دارد که بذور سیاه خوراکی اطراف آن را احاطه نموده اند. این میوه دارای طعم شیرین عجیب و شبیه به ترکیبی از موز، آناناس و توت فرنگی می باشد. این میوه بومی چین بوده و از دره یانگ تسه منشاء گرفته و در آن جا یانگ تاو نامیده می گردد. بین سال های 1800 و 1900، این میوه به بخش های دیگر دنیا توسعه یافت. هنگامی که بذور این میوه به نیوزیلند وارد شد، آن را انگور فرنگی چینی نامیدند. سپس آمریکایی ها این میوه راه کیوی نام نهادند.

این میوه نه تنها دارای طعم عجیب و غریبی است، بلکه غنی از ویتامین C و پتاسیم هم می باشد. گفته می گردد که این میوه غنی از ویتامین های A و E می باشد. روغن کیوی که از خرد کردن دانه های این میوه به دست می آید، غنی از آلفا لینولئیک اسید و اسید چرب امگا 3 می باشد.

فواید سلامتی کیوی

بسیاری از ما علاقه ای به خوردن کیوه با پوست نداریم. اما این کار ارزش امتحان کردن را دارد. گوشت میوه شیرین است، در حالی که پوست آن طعمی ترش دارد. بنابراین، خوردن میوه به همراه پوست آن دارای طعمی ترش و شیرین می باشد. پوست کیوی دارای رنگ قهوه ای و پرزدار می باشد، و غنی از مواد مغذی می باشد. خوردن پوست کیوی فواید سلامتی بسیاری زیادی دارد. گفته می گردد که پوست این میوه حاوی ترکیبات فنولی مانند فلاونوئیدها می باشد. فلاونوئیدها دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشند. این فلاونوئیدها خواص ضد التهاب، ضد آلرژی و ضد سرطانی دارند. پوست این میوه غنی از فیبرهای نامحلول هم می باشد. این مواد برای عملکرد متابولیکی بدن و تنظیم سیستم قلبی عروقی هم مفید می باشند. پوست کیوی حاوی مقادیر بالایی از فیبرهای غذایی می باشد. فیبر موجود در پوست کیوی برای سیستم گوارش بسیار مفید می باشد. بیشتر ویتامین ها، مواد معدنی و فیبرها در زیر پوست کیوی ذخیره شده اند. بنابراین، خوردن پوست کیوی مقادیر مواد مغذی را در مقایسه با خوردن کیوی بدون پوست افزایش می دهد. در صورتی که پرزهای پوست شما را اذیت می نماید، می توانید مقداری از پوست را جدا نموده و یا با پارچه نازکی به آرامی این پرزها را حذف کنید.

در صورتی که قصد خوردن میوه کیوه با پوست را دارید، مطمئن شوید که قبل از مصرف میوه به خوبی شسته شده است. چون وجود آفت کش ها و گرد و خاک موجود بر روی پوست ممکن است مضر باشند. بعضی از گردو غبارها بر روی پوست این میوه باقی می مانند، بنابراین جهت اطمینان از تمیز بودن میوه قبل از مصرف آن را به دقت با آب بشویید. به علت وجود آنزیمی به نام اکتینیدین در کیوی ممکن است این میوه برای بعضی از افراد آلرژی زا باشد. رایج ترین علائم آلرژی به کیوی در بعضی افراد خارش دهان و لب ها و می باشد. با توجه به فواید این میوه، می تواند آن را به صورت خام مصرف نموده و یا به سالادهای میوه اضافه نموده و یا این که به اسم یک ترد کننده طبیعی گوشت مورد استفاده قرار دهید.

هیچ میوه ای قابل مقایسه با طعم کیوی نیست چون دارای مزه ای عجیب و تند می باشد. بیرون میوه پرز دار و قهوه ای رنگ بوده و داخل آن سبز و خوش طعم می باشد. کیوی دارای فواید سلامتی بسیار زیادی بوده و شما می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

عینک گوچی: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: راسخون
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 160990

به "آیا شما قادر به خوردن پوست کیوی هستید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا شما قادر به خوردن پوست کیوی هستید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید