آزمایش خودروهای خودران در استرالیا

به گزارش مجله سرگرمی، مقامات محلی ایالت ویکتوریای استرالیا از آزمایش خودروهای خودران و دارای قابلیت برقراری تماس با یکدیگر در این ایالت خبر داده اند.

آزمایش خودروهای خودران در استرالیا

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از زددی نت، مقامات محلی ایالت ویکتوریای استرالیا از آزمایش خودروهای خودران و دارای قابلیت برقراری تماس با یکدیگر در این ایالت خبر داده اند.

پیش از این تنها در چند کشور محدود در امریکای شمالی و اروپا اجازه آزمایش خودروهای خودران صادر شده بود و حالا استرالیا نیز به جمع این کشورها افزوده شده است.

خودروهای خودران یادشده از طریق شبکه های نسل چهارم تلفن همراه قادر به برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات خواهند بود و از همین طریق می توانند به مراکز مدیریت ترافیک و همین طور سرورهای کلود متصل شوند و اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنند.

فناوری مورد استفاده بدین منظور C-V2X نام دارد و در آینده از طریق آن خودروهای بیشتری با فاصله زیاد از یکدیگر هم قادر به برقراری ارتباط خواهند بود.

بودجه اجرای این طرح آزمایشی برابر با 3.5 میلیون دلار استرالیاست که به طورمشترک توسط تلسترا و شعبه لکسوس در استرالیا تامین می شود و نتایج آن ظرف چند ماه آینده تعیین می شود.

iraniro.ir: تور داخلی ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان

italyro.ir: تور ایتالیا ارزان قیمت، تور ایتالیا نوروز 97، تور بهار

itgap.ir: آی تی گپ | مجله فناوری گردشگری، موفقیت،

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 29413

به "آزمایش خودروهای خودران در استرالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آزمایش خودروهای خودران در استرالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید