آب معدنی 50 هزار تومانی چگونه وارد شد؟

به گزارش مجله سرگرمی، دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران با بیان اینکه آب های معدنی گران قیمت خارجی محتوای خاص یا کارکرد ویژه ای ندارند و فقط به دلیل نام برند با این قیمت عرضه می شوند.

آب معدنی 50 هزار تومانی چگونه وارد شد؟

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، در روز های اخیر فروش آب معدنی خارجی با قیمت بالای 50 هزار تومانی در بازار خبر ساز شد، تا جایی که حتی موضوع جمع آوری این نوع آب معدنی ها نیز مطرح شد. گفته می گردد این کالا در فرانسه فراوری می گردد و به دلیل برند خاصی که دارد با این قیمت در بازار عرضه می گردد.

در این رابطه پیمان فروهر - دبیر انجمن فراوریکنندگان و صادرکنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران ، با بیان اینکه آخرین بار حدود یک سال پیش سازمان غذا و دارو در راستای حمایت از فراوری داخل، ورود این کالا ها را ممنوع و مجوز های واردات آن ها را تعلیق کرد، توضیح داد: سازمان غذا و دارو فقط اجازه داد آب های معدنی گران قیمت موجود در گمرک توزیع گردد که این موضوع مربوط به بیش از یک سال گذشته است؛ بنابراین طبق آخرین اطلاعات انجمن به نظر می رسد ورود آب های معدنی گران قیمت به کشور قانونی نیست و از راه قاچاق به کشور وارد شده است.وی اضافه نمود: تشخیص مبدا ورودی قاچاق سخت است، اما مبدا فراوری معمولا کشور فرانسه است.

فقط پول برند می دهیم

فروهر با بیان اینکه این نوع آب های معدنی گران قیمت نیز از منابع زمینی تهیه می شوند و تکنولوژی خاصی در ساخت آن ها استفاده نمی گردد، اظهار کرد: تنها دلیل قیمت بالای این نوع آب معدنی، برند آن ها است که در جهان نیز برند های لوکسی محسوب می شوند، اما مصرف کنندگان باید بدانند که محتوای خاص یا کارکرد ویژه ای در این آب ها وجود ندارد.

دبیر انجمن فراوریکنندگان و صادرکنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران توضیح داد: این نوع آب معدنی گران قیمت را فقط بعضی از ما بهتران می خرند و در مناطق شمالی تهران توزیع می گردد.

فهرست کالا های قاچاق موجود در سوپرمارکت ها چند صفحه آچهار است

وی با بیان اینکه آب معدنی 50 هزار تومانی هنوز در سوپرمارکت های کمربندی شمالی شهر تهران زیاد دیده می گردد، گفت: فروش کالای قاچاق در بخش صنایع غذایی و آشامیدنی در سوپرمارکت های تهران منحصر به این آب های بسته بندی نیست و اگر سازمانی بخواهد با کالا های قاچاق موجود در سوپرمارکت ها مبارزه کند، ابتدا باید چند کاغذ آچهار فهرست تهیه کند.

فروهر ضمن اظهار بی اطلاعی از برنامه ریزی برای جمع آوری این کالا از بازار، گفت: فراوریکنندگان ترجیح می دهند که کالای ایرانی در کنار محصول خارجی که با تکنولوژی و کیفیت مشابه ساخته شده، اما قیمت آن 50 برابر فراوری داخلی است، قرار بگیرد و هم وطنان ما ترغیب شوند که محصول ایرانی را بخرند.

منبع : ایسنا

بازگشت به صفحه رسانه ها

sloblag.com: سلوبلاگ: سیستم مدیریت محتوای قدرتمند سلوبلاگ

virapars.ir: ویراپارس: سئو، طراحی سایت، بهینه سازی وب سایت، طراحی پرتال، طراحی قالب وردپرس

dorezamin.com: دور زمین: بانک سفر و گردشگری

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 41089

به "آب معدنی 50 هزار تومانی چگونه وارد شد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب معدنی 50 هزار تومانی چگونه وارد شد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید