آب سنگین اراک بخش قابل توجهی از احتیاج آمریکا را تامین می نماید

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از اکونومیک تایمز، همزمان با توافق تهران و واشنگتن برای فروش 32 تن آب سنگین اراک به یک شرکت آمریکایی، الیزابت ترودو سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا بیان کرد: این مقدار بخش قابل توجهی از احتیاج داخلی آمریکا را برای مصارف صنعتی و تحقیقاتی امسال تامین می نماید.

آب سنگین اراک بخش قابل توجهی از احتیاج آمریکا را تامین می نماید

وی در ادامه گفت: محصول فروخته شده حاوی مواد رادیواکتیو نیست و در نتیجه خطرات امنیتی را در پی نخواهد داشت. در عین حال این معامله به ایران برای فروش مازاد آب سنگین خود مطابق با تعهدات قید شده در برجام یاری می نماید.

وی اضافه نمود: انتظار داریم آب سنگین هفته آینده به آمریکا تحویل داده گردد.

ترودو در نهایت اضافه نمود: برای آمریکا هیچ اجباری برای خرید آب سنگین از ایران وجود نداشته و در آینده هم وجود نخواهد داشت. اما توافق هسته ای ایران را ملزم می نماید تا ذخایر آب سنگین خود را به کمتر از 130 تن کاهش دهد.

ناگفته نماند که آمریکا در شمار کشورهای فراوری کننده آب سنگین به شمار نمی رود و تا کنون آب سنگین مورد احتیاج در مصارف صنعتی و تحقیقاتی را از کشورهای کانادا و هند خریداری می نموده است.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 25 آبان 1400 بروزرسانی: 25 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 51977

به "آب سنگین اراک بخش قابل توجهی از احتیاج آمریکا را تامین می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب سنگین اراک بخش قابل توجهی از احتیاج آمریکا را تامین می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید