راهنمای سفر
24 اقامتگاه بوم گردی فعال ایلام آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام از آمادگی 24 اقامتگاههای بوم گردی استان برای پذیرایی از گردشگران و مهمانان نوروز اطلاع داد.
بیش از 200 هزار مسافر به چهارمحال و بختیاری وارد شد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با نخستین روز از تعطیلات نوروزی 200 هزار و 900 نفر به این استان وارد شدند.
در کشورهای جنوب شرق آسیا، چطور موتورسیکلت اجاره کنیم؟
اجاره موتورسیکلت در سفر به کشورهای جنوب شرق آسیادر بیشتر کشورهایی که در شرق آسیا قرار گرفته اند، مانند سنگاپور، مالزی، تایلند، ویتنام و باقی کشورها، مردم محلی با موتورسیکلت و وسپا درون شهر جابه جا می شوند. ازدحام بالای جمعیت و ترافیک بالا بیشتر گردشگران...
8 اثر طبیعی قم در فهرست ملی ایران به ثبت رسید
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: 8 اثر طبیعی قم برای نخستین بار در فهرست میراث طبیعی کشور به ثبت ملی رسید.
چرا ایران با تأخیر 300 ساله وارد رمان شده است
تهران (پانا) - احمد جولایی پژوهشگر و نویسنده، معتقد است ایران با یک تأخیر300 ساله وارد ادبیات رمان شده است اما مدرسه دارالفنون ابزار ترجمه یاری کرد تا تغییرات در ادبیات ایران به سرعت رخ دهد.
جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان خوی برگزار گردید
جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان خوی با حضور معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
سفر به گیلان، شهر غذاهای خاص!
اگر مهمترین تفریح زندگیان غذا خوردن است، حتما این گزارش را بخوانید! سفری دلچسب به گیلان، شهر غذاهای رنگارنگ و با عطر و بویی تکرار نشدنی.
شهر شکی آذربایجان؛ شهر کاروانسراها در جاده ابریشم، عکس
پیش از این، همه جمهوری آذربایجان را با صنعت نفت آن می شناختیم؛ اما باید بدانید که آذربایجان در قدیم سر زمین ابریشم و ادویه جات بوده است. در قرن نوزدهم، شهرستان شکی (Sheki) که در شمال غربی آذربایجان و در راستا جاده ابریشم قرار گرفته است، مرکز بین المللی فراوری...
اقامتگاه قصر منشی اصفهان؛ اقامتی خاص در یکی از خانه های فتحعلی شاه قاجار
اقامتگاه قصر منشی از معروف ترین اقامتگاه های ایران است. اصفهان به سبب پیشینه خاصی که دارد، پر است از خانه های تاریخی زیبا که دیدنش هوش از سر آدم می پراند.
ثبت ملی و جهانی خوراک و نوشیدنی های محلی جدی تر دنبال گردد
ایرنا/ براساس سخنان یک استاد دانشگاه و راهنمای گردشگری، ثبت ملی و جهانی خوراک و نوشیدنی های محلی جدی تر دنبال گردد.