8 نوع شربت عسل مجلسی خوشمزه برای برطرف عطش

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران | سرویس آشپزی - عسل یک ماده غذایی شناخته شده در سراسر دنیاست که خواص دارویی زیادی دارد و در ترکیب بسیاری از دارو های سنتی به کار می رود. شربت عسل که از ترکیب عسل با آب ولرم درست می گردد یک نوشیدنی طبیعی و سرشار از خواص بالا برای سلامتی بوده که با اضافه کردن موادی دیگر می توان بر تنوع آن اضافه کرد.

8 نوع شربت عسل مجلسی خوشمزه برای برطرف عطش

در صورتی که تهیه نوع خاصی از شربت عسل مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

  • شربت عسل و گلاب
  • شربت عسل و زعفران
  • شربت عسل و دارچین
  • شربت عسل و سکنجبین
  • شربت عسل و نعنا
  • شربت عسل و آلبالو
  • شربت عسل و آبلیمو
  • شربت عسل و شاه توت

انواع شربت عسل

1. شربت عسل و گلاب

شربت عسل و گلاب دارای طبعی معتدل رو به گرمی بوده، برای تقویت قلب و دستگاه گوارش مفید است و دهان را خوشبو می نماید. عطر و بوی گلاب در این شربت تحریک نماینده اشتهاست، حلق و حنجره را تسکین می دهد و با داشتن آنتی اکسیدان ها و ویتامین های گوناگون باعث تقویت پوست شده و بروزعلائم پیری را به تعویق می اندازد.

مواد لازم
عسل1 قاشق غذاخوری
گلاب2 قاشق غذاخوری
آب ولرم1/2 لیوان
مخلوط آب سرد و یخ1/2 لیوان

دستور تهیه

  1. ابتداعسل را با 1/2 لیوان آب ولرم مخلوط نموده و هم بزنید تا عسل در آب حل گردد.
  2. پس از حل شدن عسل، گلاب و مخلوط آب سرد و یخ را به آن اضافه کنید.
  3. شربت عسل و گلاب را هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکنواخت شوند و سپس آن را نوش جان کنید.

چند نکته

  • با افزودن 2 قاشق غذاخوری عرق بیدمشک به شربت عسل و گلاب می توانید یک نوشیدنی نشاط آور برای رفع افسردگی درست کنید.
  • با افزودن 2 قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج به شربت عسل و گلاب، یک نوشیدنی مفید برای آرامش اعصاب درست نموده و قبل از خواب بنوشید تا خوابی راحت را تجربه کنید.
  • با افزودن 3 قاشق غذاخوری عرق کاکوتی به شربت عسل و گلاب می توانید یک نوشیدنی مقوی معده، اشتهاآور و ضدعفونی نماینده مجاری تنفسی درست کنید.
  • با افزودن 3 قاشق غذاخوری عرق کاسنی به شربت عسل و گلاب می توانید یک نوشیدنی ضدعفونی نماینده خون و تقویت نماینده کبد درست کنید.
  • در صورت تمایل می توانید 1 قاشق غذاخوری تخم شربتی شسته به شربت گلاب و عسل اضافه نموده و یک نوشیدنی مقوی حافظه و مفید برای رشد بچه ها درست کنید.

2. شربت عسل و زعفران

شربت عسل و زعفران طبعی گرم دارد و به عنوان یک نوشیدنی سرد و ساده می تواند فرح بخش و نشاط آور باشد. آنتی اکسیدان موجود در این شربت نیز برای جلوگیری از پیری مفید بوده و دارای خاصیت ضد سرطانی است.

مواد لازم
عسل2 قاشق غذاخوری
آب ولرم1/2 لیوان
زعفران آب نموده1 قاشق مرباخوری
مخلوط آب سرد و یخ1/2 لیوان

دستور تهیه

  1. ابتدا عسل را با 1/2 لیوان آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید تا در آب حل گردد.
  2. زعفران دم نموده را به مخلوط آب و عسل اضافه کنید و سپس بقیه لیوان را با آب سرد و یخ پر کنید.
  3. شربت عسل و زعفران را هم بزنید تا یکنواخت گردد و به صورت خنک سرو کنید.

3. شربت عسل و دارچین

عسل و دارچین هر دو طبیعتی گرم دارند، ولی ترکیب این دو ماده با یکدیگر مضر نیست و همیشه برای درمان بیماری های زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. شربت عسل و دارچین طعم خوب و هماهنگی دارد و مورد پسند افراد زیادی قرار می گیرد. این شربت می تواند در درمان ورم مفاصل، رفع کردن عفونت مثانه، کاهش کلسترول خون، بهبود جریان خون و جلوگیری از سکته قلبی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و محافظت از بدن در مقابل بیماری های ویروسی و باکتریایی موثر باشد.

مواد لازم
عسل1-2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق مرباخوری
آب جوشیده ولرم1 لیوان

دستور تهیه

  1. عسل را در آب جوشیده ولرم ریخته و هم بزنید تا عسل در آب حل گردد.
  2. یک قاشق مرباخوری پودر دارچین اضافه کنید
  3. شربت عسل و دارچین را هم بزنید و نوش جان کنید.

4. شربت عسل و سکنجبین

شربت عسل و سکنجبین یک نوشیدنی پرخاصیت بوده که در طب سنتی به خوردن آن بسیار توصیه شده است. این شربت، بلغم و صفرا را از بدن دفع می نماید و می توان آن را جایگزین نوشابه و دوغ کرد و پس از غذا مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
عسل2 پیمانه
عرق نعنا2 پیمانه
سرکه انگور طبیعی1 پیمانه
مخلوط آب سرد و یخبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. عرق نعنا و سرکه را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید.
  2. اجازه دهید مخلوط سرکه انگور و عرق نعنا به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط ولرم گردد.
  3. پس از ولرم شدن مخلوط سرکه و عرق نعنا، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل گردد.
  4. هنگام سرو، این شربت غلیظ را در لیوان بریزید تا 1/3 آن پر گردد و بقیه لیوان را با آب سرد و یخ پر کنید.

نکته مهم

در شربت عسل و سکنجبین به جای عرق نعنا می توان از عرق کاسنی یا عرق رازیانه استفاده کرد که هر یک خاصیتی منحصر به فرد دارند. شربت عسل و سکنجبین با عرق کاسنی برای افراد گرم مزاج که دارای کبدی گرم هستند، احساس گرگرفتگی می نمایند و جوش و کهیر می زنند مناسب بوده و شربت عسل و سکنجبین با عرق رازیانه برای درمان اختلالات هورمونی و گرگرفتگی در خانم ها موثر است.

5. شربت عسل و نعنا

شربت عسل و نعنا از نوشیدنی های خنک تابستانی است که عطر نعنا در آن به شما انرژی می بخشد و باعث رفع عطش و گرمازدگی می گردد. نعنا دستگاه گوارش را تقویت می نماید، صفرا را رقیق نموده و کبد را تمیز می نماید و کلسترول خون را کاهش می دهد.

مواد لازم
عسل1-2 قاشق غذاخوری
عرق نعنا1/3 لیوان
آب جوشیده ولرم1/2 لیوان
یخبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. عسل و آب ولرم را در لیوان ریخته و هم بزنید تا عسل در آب حل گردد.
  2. عرق نعنا را به مخلوط آب و عسل اضافه کنید و هم بزنید، سپس به جامانده حجم لیوان را با یخ پر کنید.

6. شربت عسل و آلبالو

شربت عسل و آلبالو سرشار از املاح و ویتامین های مورد احتیاج بدن بوده و برای رفع ناراحتی های گوارشی و کبدی مفید است و غلظت و چربی خون را کنترل می نماید.

مواد لازم
آلبالوی بدون هسته1 کیلوگرم
عسل500 گرم
آب سرد و یخبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. آلبالوی بدون هسته و عسل را در مخلوط کن میکس کنید تا آلبالو کاملا له گردد.
  2. 1/3 لیوان را با مخلوط آلبالو و عسل پر کنید و بقیه لیوان را آب و یخ بریزید.
  3. شربت را هم بزنید تا یکنواخت گردد و سپس آن را میل کنید.

7. شربت عسل و آبلیمو

مواد لازم
عسل1-2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه1 قاشق غذاخوری
آب جوشیده ولرم1 لیوان
یخبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. عسل را در آب ولرم حل کنید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. کمی صبر کنید تا شربت سرد گردد، سپس چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک گردد.

8. شربت عسل و شاه توت

مواد لازم
پوره شاه توت1/2 لیوان
آب ولرم1/2 لیوان
عسل1-2 قاشق غذاخوری
پودر جوز هندیمقداری

دستور تهیه

  1. عسل را در آب ولرم حل کنید و سپس پوره شاه توت را به آن اضافه کنید.
  2. شربت را هم بزنید تا یکنواخت گردد، سپس چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک گردد.
  3. مقداری پودر جوز هندی روی شربت عسل و شاه توت بپاشید و نوش جان کنید.

سخن آخر

شربت عسل نوعی نوشیدنی خنک تابستانی بوده که برای رفع عطش و گرمازدگی گزینه مناسبی است. این شربت سرشار از آنزیم ها، ترکیبات آنتی اکسیدانی و قند های طبیعی است و خاصیت آنتی باکتریال آن خطر ابتلا به بسیاری از عفونت ها را کاهش می دهد. مصرف مداوم شربت عسل علاوه بر تامین آب مورد احتیاج روزانه و مرطوب نگه داشتن بدن، بسیاری از مسائل و بیماری ها را رفع می نماید. در این مقاله طرز تهیه انواع شربت عسل ارائه شد، امیدواریم نهایت استفاده را از این مطلب برده باشید و نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه با ما درمیان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 29 خرداد 1400 بروزرسانی: 29 خرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 145556

به "8 نوع شربت عسل مجلسی خوشمزه برای برطرف عطش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 نوع شربت عسل مجلسی خوشمزه برای برطرف عطش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید