2 روش تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه و بدون سرکه

به گزارش مجله سرگرمی، ترشی لیمو ترش یکی از چاشنی های خوش طعم و در عین حال ساده است که به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد. این ترشی به دو روش تهیه می گردد که در این مطلب به آن پرداخته می گردد.

2 روش تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه و بدون سرکه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - همان طور که می دانید، ترشی از چاشنی های لذیذ و پرطرفدار ما ایرانیان است که در سفره های ما صندلی ویژه ای دارد. ،، ترشی مخلوط، ترشی گوجه فرنگی و …، از انواع این چاشنی خوشمزه هستند. در این میان، ترشی لیموترش هم به عنوان یک ترشی لذیذ و خوش طعم هواداران خاص خود را دارد. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ترشی لیمو ترش را به دو روش آموزش دهیم؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

آنچه در این مطلب می خوانید:

  • طرز تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه
  • طرز تهیه ترشی لیمو ترش بدون سرکه

طرز تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه

مواد لازم برای تهیه ترشی لیموترش با سرکه در جدول زیر آمده است.

مواد لازم
لیموترش

1 کیلو

نمک2 قاشق سوپ خوری
دانه خردل سیاه3 قاشق سوپ خوری
زردچوبه1 قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای200 گرم
آبلیمو250 میلی لیتر
سرکه60 میلی لیتر

دستور تهیه

برای تهیه ترشی لیمو ترش مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در مرحله اول لیمو را به همراه مقداری نمک درون قابلمه آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
  2. لیمو ها را پس از جوشانده شدن درون یک صافی ریخته تا آب آن کاملا گرفته گردد.
  3. برای اینکه رطوبت لیمو ها گرفته گردد، بهتر است آن ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید.
  4. سپس در این مرحله، لیمو ها را برش داده و درون برش ها را با مخلوطی از دانه خردل، زردچوبه، شکر قهوه ای و نمک پر کنید و در ظرف شیشه ای قرار دهید.
  5. بعد از گذشت یک هفته ترشی لیموترش شما آماده مصرف است.

نکته: برای این که ترشی شما حالت نرم و فرورفتگی نداشته باشد، حتما از نمک دریا به جای نمک خانگی استفاده نمایید.

طرز تهیه ترشی لیمو ترش بدون سرکه

مواد لازم برای تهیه ترشی لیموترش بدون سرکه در جدول زیر آمده است.

موادلازم
لیمو ترش500 گرم
فلفل قرمزبه دلخواه
نمکبه مقدار لازم

دستور تهیه

  1. ابتدا لیمو ها را شسته و به مدت یک روز می گذاریم تا خشک شوند.
  2. پس از خشک شدن، لیموترش را به صورت دلخواه برش بزنید.
  3. سپس نمک و فلفل قرمز را به لیمو ها اضافه نموده، درون ظرف مناسب شیشه ای بگذارید و در ظرف را محکم ببندید.
  4. ظرف شیشه ای محتوای لیموترش را باید یک ماه بیرون از یخچال و در جای خنک نگهداری کنید.
  5. پس از گذشت این زمان، ترشی شما قابل مصرف خواهد بود.

سخن پایانی

به دلیل عدم استفاده از سرکه در تهیه ترشی لیمو ترش به روش دوم، حتی افرادی که دچار سرماخوردگی هستند، می توانند از این ترشی استفاده نمایند. البته باید دقت داشته باشند که در مصرف آن زیاده روی ننمایند.

اگر از آن دسته از افرادی هستید که به طور کلی لیموترش صندلی ویژه ای در سبد غذایی شما دارد، حتما می دانید که علاوه بر ترشی می توان با آن مربای خوشمزه لیموترش نیز تهیه کرد. همچنین خواندن مطلب را نیز در خبرنگاران از دست ندهید تا بتوانید در مواقع ضروری به لیموترش به عنوان چاشنی دهنده غذا دسترسی داشته باشید.

آیا شما روش های دیگری برای تهیه ترشی لیموترش می شناسید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

canadaro.ir: تور کانادا: مجله گردشگری و مسافرتی تور کانادا، ویزای کانادا

indiaro.ir: تور هند ارزان قیمت indiaro | تور بمبئی، گوا، آگرا، جیپور، تور مثلث طلایی، تور نوروز، بهار، تابستان، پاییز، زمستان

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 147940

به "2 روش تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه و بدون سرکه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 روش تهیه ترشی لیمو ترش با سرکه و بدون سرکه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید